Home Rally Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Χρήστος Λημνιώτης

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Χρήστος Λημνιώτης

Η περίοδος απραξίας για τον Χρίστο Λημνιώτη φαίνεται ότι έφτασε στο τέλος. Ένας απο τους θεαματικότερους οδηγούς στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι και όχι μόνο επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά απο απουσία αρκετών χρόνων.

Ο Χρίστος Λημνιώτης επανέρχεται στην αγωνιστική δράση γυρίζοντας σελίδα καθώς αγωνιζόμενος μετά από πολλά χρόνια με το Mitsubishi Lancer EVO9, από τούδε και στο εξής θα βρίσκετε πίσω από το τιμόνι ενός Subaru Impreza και αναμένουμε να τον δούμε αγωνιζόμενο στο East Safari Rally, δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Το αγωνιστικό δεν του είναι άγνωστο αφου έχει ήδη αγώνιστεί δύο φορές με αυτό στο παρελθόν. Το μοναδικό ερωτηματικό που παραμένει είναι ο συνοδηγός, με τον Μιχάλη Σοφοκλέους να είναι ο τελευταίος που έκατσε δίπλα του πριν το μεγάλο διάλειμμα.

Στον αγώνα της γενέτειρας του, όπου το καλύτερο του αποτέλεσμα ήταν η δεύτερη θέση γενικής το 2013, αναμένετε να είναι εκ των πρωταγωνιστών στην κατηγορία RC2 όπου θα αγωνιστεί.

Ευελπιστούμε ότι θα τον δούμε αγωνιζόμενο και σε άλλους αγώνες ράλι πέραν από το East Safari Rally καθώς επίσης και σε αγώνες ταχύτητας όπου αγωνίστηκε με επιτυχία και στο παρελθόν.

Exit mobile version