Επίσημη παρουσίαση των αγωνιστικών του WRC 2018

Στο Autosport International Show στο Birmingham παρουσίασαν επίσημα οι ομάδες τα αυτοκίνητα που θα τρέξουν στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC).

Οι Ogier, Elfyn Evans και ο επικεφαλής της M-Sport Malcolm Wilson έκαναν την επίσημη παρουσίαση του νέου Fiesta WRC. Οι Andreas Mikkslsen, Thierry Neuville, Dani Sordo, Hayden Paddon μαζί με τον αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας Michel Nandan παρουσίασαν για πρώτη φορά το Hyundai i20 WRC.

Το Yaris WRC της Toyota παρουσιάστηκε από τους Jari-Matti Latvala, Ott Tänak, Esapekka Lappi και τον επικεφαλής της ομάδας Tommi Mäkinen. Οι Kris Meeke, Craig Breen και Yves Matton έκαναν τα αποκαλυπτήρια του νέου Citroen C3 WRC.

Οι οδηγοί και συνοδηγοί μίλησαν για τις προσδοκίες τους για την νέα σεζόν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο περίπτερο του WRC και μοίρασαν αυτόγραφα.

Όλα τα αυτοκίνητα του WRC 2018 θα παραμείνουν εκεί για όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ενώ το ειδικό περίπτερο του WRC θα δώσει την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο καινούργιο παιγνίδι WRC 7 αλλά και να προμηθευτούν τα επίσημα προϊόντα WRC απο την μπουτίκ.