Επίσημες δοκιμές: Ξανά στην αγωνιστική δράση ο Κώστας Ζήνωνος

Επίσημα δοκιμαστικά έγιναν έλαβαν χώρα χθες Κυριακή 9 Μαΐου, απο αρκετούς οδηγούς οι οποίοι πρόκειται να συμμετάσχουν στο Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Μαΐου και θα είναι ο τρίτος γύρος για το Παγκύρπιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Κώστας Ζήνωνος ο οποίος μετά από δίμηνη αποχή επιστρέφει ξανά στην αγωνιστική δράση. Τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα για το πλήρωμα των Κώστα Ζήνωνος/Φάνου Χριστοφή ανάγκασαν την ομάδα της CZ να περάσει το Citroen DS3 R5 από ενδελεχή συντήρηση με στόχο αφενώς το αγωνιστικό να τερματίζει και αφετέρου να ξεκινήσουν να έρχονται αποτελέσματα αντάξια της φήμης τόσο του πληρώματος όσο και του αυτοκινήτου.

Το πρώτο δείγμα μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό όμως ο καθρέφτης της δουλειάς που έγινε είναι οι ειδικές διαδρομές του Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι όπου η ομάδα θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Η ταχύτητα και η εμπειρία είναι δεδομένη για το πλήρωμα. Το μόνο που απομένει είναι η αξιοπιστία στο αυτοκίνητο ούτως ώστε οι Ζήνωνος-Χριστοφή να εξοικειωθούν πλήρως με το DS3 R5, να γίνουν ανταγωνιστικοί και να μπορέσουν να διεκδικήσουν θέση στα ψηλά στρώματα της γενικής κατάταξης.