Εντυπωσιακή νέα εποχή Renault και Dacia στην Κυπριακή αγορά

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για τις μάρκες Renault και Dacia στην Κυπριακή αγορά, καθώς αντιπροσωπεύονται πλέον από τον Όμιλο Πηλακούτα. Η ανταπόκριση των Κυπρίων καταναλωτών είναι εντυπωσιακή και αυτό καταγράφεται στον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό πωλήσεων.

Τα νέα μοντέλα του Ομίλου της Renault χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής αγοράς και αξιοπιστία. Ταυτόχρονα διαθέτουν την κορυφαία υποστήριξη του Ομίλου Πηλακούτα, του μεγαλύτερου ομίλου αυτοκινήτων στην Κύπρο.

H Renault, μια από τις εταιρείες με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη, διαθέτει μια πλήρη και ολοκαίνουρια γκάμα μοντέλων, ιδιωτικής χρήσης και εμπορικών, στην Κυπριακή αγορά. Κύριο χαρακτηριστικό τους, είναι ο σύγχρονος σχεδιασμός, τα ποιοτικά υλικά, η τεχνολογία αιχμής και το εύρος επιλογών από οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες.

Η Dacia, μέλος του Ομίλου Renault, είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη, κατασκευάζοντας μοντέλα που συνδυάζουν την τεχνολογική εξέλιξη με ιδιαίτερα καλή τιμή αγοράς.

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.