Εντυπωσιακές οι πρώτες εικόνες της νέας Honda Hornet

Μετά την είδηση ​​στη διεθνή έκθεση EICMA την περασμένη χρονιά ότι η περίφημη Hornet θα επιστρέψει στη γκάμα της Honda, η εταιρεία κυκλοφόρησε σκίτσα που μας δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες τoυ concept σχεδιασμού της. Εικόνες που κάποιος μπορεί εύκολα να διακρίνει τη δυναμική της ομορφιά αλλά και την επιθετικότητα που ρέουν στο DNA της μοτοσικλέτας.

Η δημιουργία των πρωτότυπων σκίτσων έγινε από το Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της Honda στη Ρώμη το οποίο βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το αντίστοιχο κέντρο στην Ιαπωνία και είναι ήδη υπεύθυνο για το σχεδιασμό και τη δημιουργία πολλών από τα επιτυχημένα ευρωπαϊκά μοντέλα της Honda. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα CRF1100L Africa Twin, CB650R και X- ADV. Ο υπεύθυνος σχεδιαστής για το νέο concept της Hornet είναι ο 28χρονος Ιταλός Giovanni Dovis, ο οποίος σχεδίασε πρόσφατα τις χαρακτηριστικές γραμμές του νέου ADV350.

«Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda είναι να δημιουργεί κάτι αγνό και λειτουργικό με απλό τρόπο. Μοντέλα που είναι ταυτόχρονα όμορφα απλά και συναισθηματικά ελκυστικά», δήλωσε ο Giovanni Dovis από το Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της Honda στην Ευρώπη, και συνέχισε, «Τα σκίτσα δείχνουν πώς η σχεδίαση της Hornet υπόσχεται ευελιξία, δυναμισμό και χαμηλό βάρος χάρη στις λεπτές αναλογίες, το μυτερό τμήμα της ουράς και τις εξαιρετικά έντονες γραμμές. Δημιουργεί μια νέα εμφάνιση με συμπαγείς αναλογίες και έχει τα χαρακτηριστικά της έντασης και της επιθετικότητας από μπροστά προς τα πίσω, περιγράφοντας τον πραγματικό σπορ σκοπό της Hornet».