Home Motorcycle Εκτός MXoN ο Anraud Tonus

Εκτός MXoN ο Anraud Tonus

Ο αγώνας των εθνών είναι μόλις μια βδομάδα μακριά όμως οι τραυματισμοί των οδηγών δε λένε να σταματήσουν. Το πλήγμα ήρθε αυτή τη φορά για την ομάδα της Ελβετίας καθώς ο Arnaud Tonus έσπασε το χέρι του στα προκριματικά του αγώνα στην Κίνα. Αυτή η εξέλιξη μειώνει αισθητά τις ελπίδες της Ελβετίας για τερματισμό στο βάθρο.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη ακολούθησε ανακοίνωση που επιβεβαίωνε την απουσία του Tonus ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και ο αντικαταστάτης του.

«Ο Cyril Scheiwiller θα αντικαταστήσει τον Arnaud Tonus στην ομάδας της Ελβετίας για το επερχόμενο MXoN που θα διεξαχθεί στο Άσσεν. Απομένουν ορισμένες μέρες μέχρι τον αγώνα της χρονιάς και δυστυχώς η Ελβετία αναγκάζετε να κάνει αλλαγή στη σύνθεση της. Ο οδηγός της Yamaha, Arnaud Tonus, υπέστη τραυματισμό στο χέρι στον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Κίνα, ο οποίος διαγνώστηκε σήμερα από τον γιατρό της Ελβετίας.
Παρά το γεγονός ότι ο Tonus δε χρειάζεται να εγχειριστεί, εντούτοις για τη διαδικασία ανάρρωσης θα χρειαστούν συνολικά έξι βδομάδες. Δυστυχώς, ο Arnaud ανακοίνωσε σήμερα ότι δε θα μπορέσει να αντιπροσωπεύσει τη χώρα του στο Άσσεν.
Ως εκ τούτου, αντικαταστάτης του Tonus θα είναι ο 27χρονος Cyril Scheiwiller, ο οποίος ορίστηκε από την Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας της Ελβετίας και θα αγωνιστεί με Yamaha στο Άσσεν».

Σημαιοφόρος της ομάδας θα είναι ο Jeremy Seewer ο οποίος συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες για να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα στην πίστα TT στο Άσσεν. Ο Valentin Guillod θα αγωνιστεί στην κατηγορία ΜΧ2 με μια CRF250R.

Exit mobile version