Εκτός Αθλητικού Μητρώου του Κ.Ο.Α ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου

Εξελίξεις είχαμε σήμερα όσον αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Κύπρο. Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού μετά από χρόνια αντιπαραθέσεων μεταξύ Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και Κυπριακού Σύνδεσμου Αυτοκινήτου, πήρε θέση στο θέμα που ταλάνισε το χώρο προ δεκαετίας και για μια δεκαετία, προλαβαίνοντας επανάληψη του ίδιου σκηνικού το οποίο διαφαινόταν στο ορίζοντα.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού αποφάσισε όπως διαγράψει τον Κ.Σ.Α από το μητρώο του ανακοινώνοντας πριν από λίγο την απόφαση αυτή.

Ως εκ τούτου, η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου είναι ο μόνος νόμιμος φορέας που μπορεί να διεξάγει πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ακολουθούν τόσο η ανακοίνωση του ΚΟΑ προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου όσο και η ανακοίνωση του ΚΟΑ στην σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού με απόφασή του ημερ. 14 Μαρτίου 2023, ανακάλεσε προηγούμενη απόφασή του ημερομηνίας 23 Σεπτεμβρίου 1993, με την οποία είχε εγκρίνει την εγγραφή του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου στο Αθλητικό Μητρώο του ΚΟΑ. Ταυτόχρονα αποφάσισε και διέγραψε τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου από το Αθλητικό Μητρώο του Οργανισμού. Πληροφορούμε ότι τα ενδιαφερόμενα μέρη έχουν ήδη ενημερωθεί.
Από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού
Λευκωσία, 12 Απριλίου 2023