Εκλογική Συνέλευση Συνδέσμου Αυτοκινήτου Λάρνακας: νέος πρόεδρος ο Πάμπος Λαός

Μετά και την παρέλευση δυο χρόνων ήρθε η στιγμή για την εκλογική συνέλευση του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Λάρνακας η οποία ήταν επίσης και γενική και έγινε προ ημερών για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου το οποίο θα εκπροσωπήσει τον Σύνδεσμο για τη διετία 2023-2024.

Καλέστηκαν 70 μέλη εγγεγραμμένα στον σύνδεσμο, παρευρέθηκαν 51 ενώ υπήρξαν και έξι εγγραφές νέων μελών. Ως είθισται έγινε αναλυτική περιγραφή με τα έξοδα για τα έσοδα του Σωματείου για την προηγούμενη διετία και στη συνέχεια έγιναν οι εκλογές.

Οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που απάρτιζαν το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο και έτσι συνεχίζουν οι ίδιοι, αυτή τη φορά με διαφορετικό ρόλο για τον καθένα.

Έτσι μετά την κατάρτιση σε σώμα, νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Λάρνακας για την διετία 2023-2024 είναι ο Πάμπος Λαός. Ο Αντώνης Χειλημίντρης αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπροέδρου και ο Κίκης Κούτσακος παραμένει στη θέση του Γραμματέα.

Ο Φλώρος Στυλιανού παραμένει επίσης στη θέση του Ταμεία, μέλη είναι οι Στέλιος Λαός, Άριστος Νικολάου και Χρίστος Ταππής και επιλαχών ο Άγγελος Μακρίδης.

Τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας ξεχωρίζει με τις πολύ καλές διοργανώσεις αγώνων Trial, Ταχύτητας και ειδικότερα το Ράλι. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι πολλές, όμως το συμβούλιο έδειξε ότι όχι μόνο μπορεί να ανταπεξέλθει αλλά και να ανεβάζει όλο και περισσότερο τον πήχη, προσφέροντας ποιοτικές και ασφαλείς διοργανώσεις στους αγωνιζόμενους.