Εκλογική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στο Café Cenco στο Παραλίμνι έγινε η γενική εκλογική συνέλευση του Σωματείου Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου, στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Μανώλη Κουλουμά.

Η συνέλευση ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου του σωματείου κ. Τάσου Παναγή ο οποίος αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά και τους δύο αγώνες που διοργάνωσε το σωματείο.  Ένα αγώνα Ράλι, το γνωστό East Safari Rally αλλά και τον αγώνα ταχύτητας στην πίστα του Κάμπου, ενώ επιπρόσθετα ανέλυσε και το πλάνο για την νέα χρονιά.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο ταμίας του σωματείου Γιώργος Εγγλέζου ο οποίος αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση του σωματείου.

Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Μανώλης Κουλουμάς ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην τρέχουσα χρονιά.  Μίλησε για το έργο της Ομοσπονδίας και το πλάνο της για την νέα χρονιά ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους ότι ο αγώνας του σωματείου είναι τοποθετημένος στο ημερολόγιο της ομοσπονδίας για το διήμερο 18-19 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Κουλουμάς ενημέρωσε επίσης ότι οι αγώνες Trial για την νέα χρονιά θα προσμετρούν σε πρωτάθλημα με τέσσερις αγώνες να είναι προγραμματισμένοι (δύο ασφάλτινοι και δύο χωμάτινοι), με τα ιδρυτικά μέλη σωματεία να έχουν την επιλογή να επιλέξουν μεταξύ των δύο.  Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του απάντησε σε ερωτήσεις των μελών του σωματείου.

Στην συνέχεια έγινε η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα

Πρόεδρος Τάσος Παναγή

Αντιπρόεδρος Γιαννάκης Παφίτης

Γραμματέας Κάτια Φαρμακαλίδου

Ταμίας Γιώργος Εγγλέζου

Μέλος Nick Κυριάκου

Μέλος Ζανέτος Χρίστου

Μέλος Μιχάλης Κοντογιώργης