Ειδική προσφορά για τις Porsche Macan, Cayenne και Panamera

H εταιρεία A.I.Motokinisi Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο ανακοινώνει περεταίρω μειώσεις στις τιμές των μοντέλων της, μετά και την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης νωρίτερα φέτος.

Ποιο συγκεκριμένα, η Macan ΙΙ, το μοντέλο που αποτέλεσε το πρώτο Porsche στην κατηγορία των compact SUV και που πρόσφατα πέρασε και το στάδιο της αναβάθμισης προσφέρεται τώρα από 59.400 ευρώ για την έκδοση με το δίλιτρο κινητήρα και από 59.900 ευρώ για την έκδοση S με τον κινητήρα των τριών λίτρων. Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει το χαρακτήρα ενός καθαρόαιμο sportscar στην κατηγορία των compact SUV συνδυάζοντας επιδόσεις, εκτός δρόμου ικανότητες, ευελιξία και υψηλού επιπέδου τεχνολογία. Η πρόσφατη της ανανέωση ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη στην κατηγορία ς με σωρεία αλλαγών και αναβαθμίσεων τοσο σε σχεδιαστικό όσο και τεχνολογικό επίπεδο.

Παράλληλα, η Porsche Cayenne, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα της κατηγορίας της, προσφέρεται τώρα από 79.900 ευρώ με ένα καθόλα πλήρες πακέτο εξοπλισμού. Αντίστοιχα, η τιμή της Cayenne S φθάνει τώρα τα 96.900 ευρώ ενώ στις 94.000 προσφέρεται και τη Cayenne E-Hybrid. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η νέα γενιά του μοντέλου προφέρει πληθώρα σχεδιαστικών και τεχνολογικών καινοτομιών έχοντας ένα και σπορ και συνάμα δυναμικό χαρακτήρα. Το εσωτερικό της χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια, την ποιότητα κατασκευής αλλά και την άνεση που μπορεί να προσφέρει σε επιβάτες και αποσκευές.

Σημαντικά μειωμένη τιμή και για τη ναυαρχίδα της Porsche, την Panamera, που προσφέρεται τώρα από 99.800 ευρώ. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Porsche γιορτάζει φέτος τη δέκατη επέτειο του μοντέλου με την ειδική έκδοση «10 Years Edition». Έκδοση που διαθέτει ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο βασικό εξοπλισμό στους τομείς της άνεσης και του πλαισίου και επίσης έχει ενισχυθεί με αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.