Ειδική έκδοση για τα δεκάχρονα του Nissan Leaf

H Nissan κυκλοφορεί την ειδική έκδοση LEAF10 για να γιορτάσει τα 10 χρόνια ζωής του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής. Το LEAF10 θα είναι διαθέσιμο με ένα νέο τολμηρό χρώμα αμαξώματος στην παλέτα της Nissan, που συμπληρώνεται από εξαιρετικό σχέδιο με λεπτομέρειες στο εξωτερικό. Το LEAF10 βελτιώνει το ολοκληρωμένο σύνολο τεχνολογιών του μοντέλου, με διαισθητικό Wi-Fi εντός αυτοκινήτου που είναι ιδανικό για οικογένειες και όσους βρίσκονται σε κίνηση στον δρόμο καθώς και νέες συνδεδεμένες υπηρεσίες. Η ειδική έκδοση διαθέτει τις βραβευμένες τεχνολογίες ProPILOT και e-Pedal, προσφέροντας μια συναρπαστική ηλεκτροκίνητη εμπειρία οδήγησης.

Το LEAF10 έχει στολιστεί με ένα εντυπωσιακό και περίπλοκο μοτίβο Kumiko που στολίζει τους καθρέφτες, τη γραμμή οροφής και τον κάλυμμα του χώρου αποσκευών. Το μοτίβο συμπληρώνει τέλεια το ολοκαίνουργιο κομψό σήμα, το οποίο βρίσκεται υπερήφανα στην κολόνα C.

LEAF10 Special Version

Παρακολουθώντας το γρήγορα μεταλλασσόμενο περιβάλλον μας, το LEAF10 διατίθεται με το ευέλικτο hotspot Wi-FiIn-Car της Nissan. Οι πελάτες του LEAF10 θα μπορούν να συνδεθούν διαδικτυακά χάρη στην ενσωματωμένη συνδεσιμότητα 4G και να παρέχουν Wi-Fi εντός αυτοκινήτου για έως και επτά συσκευές, διασφαλίζοντας ότι οι οδηγοί μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των επιβατών και τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους κινούμενα σχέδια για μεγάλο χρονικό διάστημα στον δρόμο. Αυτή η λειτουργικότητα συμπληρώνει το εύρος των βοηθητικών προγραμμάτων στην εφαρμογή smartphone Nissan Connect Services, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να ελέγχουν για σημεία φόρτισης της μπαταρίας αλλά και κλείδωμα ή ξεκλείδωμα του οχήματός τους σε μεγάλη απόσταση.

LEAF10 Special Version

Μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας ενισχύουν περαιτέρω την τεχνολογία του LEAF. Για περισσότερη ηρεμία, οι ιδιοκτήτες μπορούν να ορίσουν ειδοποιήσεις για να διασφαλίσουν ότι το LEAF παραμένει εντός των ορίων της εμβέλειας του – είτε πρόκειται για προκαθορισμένη τοποθεσία είτε εντός συγκεκριμένης ταχύτητας. Οι πελάτες θα επωφεληθούν επίσης από το Intelligent Blind Spot Intervention (IBSI). Αυτά τα καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας συμπληρώνουν τέλεια το ήδη τεχνικά προηγμένο ηλεκτρικό όχημα της Nissan.