Home Rally MERC Δοκιμές για τους πρωταθλητές εν όψει Cyprus Rally

Δοκιμές για τους πρωταθλητές εν όψει Cyprus Rally

Λίγο πριν την έναρξη του 50ου Cyprus Rally οι πρωταθλητές Κύπρου Petrolina Racing Team Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου δοκίμασαν τις ρυθμίσεις στο VW POLO GTI ούτως ώστε να είναι έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα.

Ακολουθούν οι αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών των Πέμπτη και την Παρασκευή για όλα τα πληρώματα πριν την πανηγυρική εκκίνηση την Παρασκευή το απόγευμα στο παλιό Δημαρχείο Λευκωσίας δίπλα από την πλατεία Ελευθερίας.

Οι Γαλαταριώτης/Ιωάννου συγκαταλέγονται στα φαβορί για τη νίκη και θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον διεθνή αγώνα.

Προηγήθηκε η πρώτη θέση το 2018 όταν το Cyprus Rally ήταν μέρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και το δίδυμο πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia R5 κέρδισαν με την μικρότερη διαφορά που καταγράφηκε ποτέ στην ιστορία, όχι μόνο του αγώνα αλλά και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Φέτος θα κυνηγήσουν τη νίκη η οποία αν έρθει θα προσμετρά στο Πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής και θα προστεθεί στο πλούσιο παλμαρές τους, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του πρωταθλητή Nasser An-Attiyah αλλά και τον σκληρό ανταγωνισμό από πολύ ανταγωνιστικά Κυπριακά πληρώματα.

Exit mobile version