Δεύτερο Charity Enduro Fun Day: Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Την Κυριακή 23 Απριλίου διεξήχθη το δεύτερο Charity Enduro FunDay, ένας φιλανθρωπικός αγώνας όπου τα καθαρά έσοδα πήγαν στο Ένα όνειρο μια ευχή, τον Παγκυπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφές παθήσεις.

Αθρόα ήταν η προσέλευση στο  δεύτερο Charity Enduro Fun Day, καθώς αρκετοί αναβάτες έδωσαν το παρόν τους στην πίστα MX222 συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελήμου.

Η MX222 προετοιμάστηκε κατάλληλα, δίνοντας τη δυνατότητα σε οδηγούς μοτοσυκλετών Enduro αλλά και Motocross να αγωνιστούν ελεύθερα, να περάσουν ευχάριστα τη μέρα τους και παράλληλα να βοηθήσουν.

Πέραν από τους μεγάλους, τη δυνατότητα να αγωνιστούν είχαν και μικροί αναβάτες οι οποίοι κάνουν τα πρώτα βήματα στους αγώνες motocross.

Όπως προαναφέραμε οι εισπράξεις δόθηκαν στο Ένα όνειρο μια ευχή, τον Παγκυπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφές παθήσεις, τις οποίες παρέλαβε ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιώργος Πανενταέξ, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους όσους διοργάνωσαν και συμμετείχαν σε αυτό τον ωραίο αγώνα.

Το δεύτερο Charity Enduro Fun Day στήριξαν οι εταιρίες John Motors, Sherco Cyprus, Motoskopio, Bike Alert, AMS Oil, Sayious Adventure Park, BIKE MAZE, JLMOTORACE, KS Kavazis Trading, Λέσχη Φίλων Περιφέρειας Μοσφιλωτής και SMRACINGNEWS.

Οι διοργανωτές θέλουν και δημόσια να ευχαριστήσουν τους Δώρο Αχιλλέως και Αχιλλέα Αχιλλέως, καθώς σε κάθε διοργάνωση είναι δίπλα τους και βοηθούν σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Για περισσότερες φωτογραφίες κλικ στον σύνδεσμο

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=stathis.efstathiou.3&set=a.10230909551060601

.