Δεύτεροι στο πρώτο σκέλος του Ράλλυ Κρήτης οι Αλυγιζάκης-Χατζηδάκης που ετοιμάζονται να πιέσουν!

Όντας ευχαριστημένοι από το αυτοκίνητο που προετοιμάζει η irace, οι Λευτέρης Αλυγιζάκης-Μιχάλης Χατζηδάκης βρίσκονται στη δεύτερη θέση του Ράλλυ Κρήτης, τρίτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Με τις 3 από τις 9 ειδικές διαδρομές που απαρτίζουν την 43η εκδοχή του αγώνα να έχουν ολοκληρωθεί, το πλήρωμα της i-race βρίσκεται 9 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή και την Κυριακή θα πιέσει με στόχο κάτι καλύτερο.

«Έχοντας πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο στήσιμο του αυτοκινήτου, σκοπός το Σάββατο ήταν να κινηθούμε σβέλτα και κυρίως να είμαστε σε χρόνους κοντά στους αντιπάλους μας. Τα τρία περάσματα από την ειδική διαδρομή της Αυγενικής ήταν απροβλημάτιστα για εμάς, το χαρήκαμε», δήλωσε ο Λευτέρης Αλυγιζάκης και συνέχισε: «Ανεβάσαμε ρυθμό ειδική με ειδική, ωστόσο …είμασταν μια ειδική πίσω! Καταφέραμε να πετύχουμε τους χρόνους των αντιπάλων μας στην επόμενη σε σχέση με αυτούς διαδρομή»

Χιλιομετρικά το σκέλος της Κυριακής είναι μεγαλύτερο, καθώς τα πληρώματα καλούνται να διανύσουν 57 αγωνιστικά χιλιόμετρα από τα συνολικά 81 του αγώνα: «Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Ο αγώνας είναι μεγάλος και περιλαμβάνει άλλες δύο ειδικές διαδρομές που θα διεξαχθούν από τρεις φορές η καθεμιά. Σκοπός μας με το συνοδηγό μου, Μιχάλη Χατζηδάκη είναι να πιέσουμε όσο μπορούμε τους αντιπάλους μας και να βελτιωνόμαστε ειδική με ειδική», τόνισε ο οδηγός αναφορικά με τον στόχο του πληρώματος στο δεύτερο σκέλος.

Ενημερωθείτε για την πορεία των Λευτέρη Αλυγιζάκη-Μιχάλη Χατζηδάκη μέσα από την επίσημη σελίδα της irace στο facebook: https://www.facebook.com/iracegr

Ζωντανά αποτελέσματα του αγώνα: http://www.infomega.gr/live/