Δεν ήρθε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά το ευχαριστήθηκε ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο Μεξικό

Γλυκόπικρη γεύση άφησε το Ράλλυ Μεξικό στον Ιορδάνη Σερδερίδη. Στη δεύτερη συμμετοχή του στον αγώνα, εγκατέλειψε στην πρώτη διαδρομή της Παρασκευής, δέχθηκε πολλά λεπτά ποινής και στη συνέχεια επέστρεψε με τη διαδικασία Rally2. Τα επόμενα δύο σκέλη ήταν απροβλημάτιστα για τον οδηγό του Ford Puma Rally1, ο οποίος ανέβηκε θέσεις στη γενική κατάταξη, τερματίζοντας τελικά 25ος.

«Ο αγώνας δεν κύλησε όπως το φανταζόμασταν. Αν και την Πέμπτη ο ρυθμός μας ήταν ικανοποιητικός στις δύο νυχτερινές υπερειδικές, την Παρασκευή τεθήκαμε εκτός αγώνα από πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα ο αρχικός μας στόχος να απομακρυνθεί», δήλωσε ο Σερδερίδης και πρόσθεσε: «Το Σάββατο επιστρέψαμε στο Ράλλυ Μεξικό, έχοντας το μειονέκτημα της σειράς εκκίνησης. Εκκινούσαμε πρώτοι καθαρίζοντας το δρόμο για τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να γλιστράμε και οι επιδόσεις μας να μην είναι οι καλύτερες δυνατές»

Την Κυριακή, ο Έλληνας οδηγός είχε κατά νου μόνο τον τερματισμό: «Έχοντας βρεθεί αρκετά πίσω στην κατάταξη, αυτό που έμενε πλέον ήταν να οδηγήσουμε μυαλωμένα ώστε να μην κάνουμε λάθη και να ολοκληρώσουμε το Ράλλυ Μεξικό. Και τα καταφέραμε!», ήταν τα λόγια του Σερδερίδη, ο οποίος κατέληξε: «Ο αγώνας μας άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Αν και το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε, το διασκεδάσαμε. Μάθαμε πολλά, κάναμε χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του Ford PumaRally1 και εν τέλει τερματίσαμε μπροστά στους Μεξικάνους φίλους του σπορ, οι οποίοι ήταν απίστευτοι κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε»

Ακολουθήστε τον Ιορδάνη Σερδερίδη μέσα από την προσωπική σελίδα του στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans