Για δεύτερο χρόνο μαζί Τζιωρτζής και Eneos Motor Oil

Την ανανέωση της συνεργασίας τους και για το 2017 σφράγισαν πρόσφατα ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής και ηEneos Motor Oil. Δυνάμει της νέας συμφωνίας, ο Κύπριος οδηγός της SMP Racing, που μετέχει και το 2017 στο πρωτάθλημα SMP Formula 4 North Europe Zone certified by FIA, θα έχει ως κύριο χορηγό το Νο1 λιπαντικό κινητήρων της Ιαπωνίας, το οποίο εισάγεται και διανέμεται στην κυπριακή αγορά αποκλειστικά από τηνPsaltis Auto Parts.

«Θεωρώ πολύ σημαντικό σε ένα διεθνές πρωτάθλημα όπου μετέχω, να απολαμβάνω τη στήριξη και να έχω στο κράνος μου το λογότυπο μιας διεθνώς αναγνωρισμένης φίρμας, που κατέχει σημαντικό μερίδιο της αγοράς λιπαντικών. Είναι τιμή να σε επιλέγει μια φίρμα που έχει συνδεθεί με παγκόσμιους κολοσσούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο Βαλεντίνο Ρόσι» εξηγεί ο Βλαδίμηρος και προσθέτει: «θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω την Eneos Motor Oil αλλά και την Psaltis Auto Parts για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη, σε μια σημαντική χρονιά».

Την περίοδο αυτή ο Τζιωρτζής βρίσκεται στην Εσθονία για δοκιμές εξέλιξης, ενώ μετράει αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος το οποίο ξεκινάει από το Σότσι (19-20 Μαΐου) ενώ θα ακολουθήσουν αγώνες στο Σμολένσκ (26-28 Μαΐου) και στο Ahvenisto της Φιλανδίας (2-4 Ιουνίου). Το πρωτάθλημα SMP F4 NEZ by FIA περιλαμβάνει επτά γύρους και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο, στην πίστα του Assen της Ολλανδίας.

Προσφέροντας μέσω της Psaltis Auto Parts ποιοτικά προϊόντα και ανταγωνιστική τιμή, η Eneos Motor Oil έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια σημαντικό μερίδιο και στην κυπριακή αγορά. Παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε πολλές μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως οι αγώνες του Moto GP, Ράλι, Formula αλλά και αγώνες NASCAR, έχοντας συνεργασία μεταξύ άλλων και με τον Βαλεντίνο Ρόσι. Η Eneos Motor Oil μέσω της Psaltis Auto Parts είναι χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι και του Πρωταθλήματος Drift.