Home Other Γεμάτο πρόγραμμα για την Alpinestars auto: Παρόν σε Limassol Trial και 2ο...

Γεμάτο πρόγραμμα για την Alpinestars auto: Παρόν σε Limassol Trial και 2ο αγώνα Drift

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της εταιρίας Alpinestars auto καθώς το επερχόμενο Σαββατοκύριακο θα παρευρεθεί σε δυο αγώνες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.
Το Σάββατο 11 Μαΐου διεξάγετε στην Ανώγυρα το Limassol Trial, με διοργανωτή τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού. Μπορεί ο αγώνας να μην μετρά σε επίσημο πρωτάθλημα, εντούτοις το ενδιαφέρων αρκετών οδηγών είναι μεγάλο.

Από αυτό το γεγονός δε θα μπορούσε να λείψει ούτε η εταιρία Alpinestars Auto, η οποία θα βρίσκετε στο χώρο του αγώνα με το δικό της περίπτερο. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι να προμηθευτούν και προϊόντα της γνωστής μάρκας, είτε για αγωνιστική χρήση είτε για καθημερινή.

Εκτός από την ήδη υπάρχουσα συλλογή θα υπάρχουν επίσης και νέες παραλαβές οι οποίες αναμφίβολα αναμένετε να γίνουν ανάρπαστες. Το κατάστημα θα είναι εγκατεστημένο στην πλατεία του χωριού Ανώγυρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Την Κυριακή 12 Μαΐου η Alpinestars auto θα είναι επίσης παρόν και στο δεύτερο αγώνα Drift που διοργανώνει το Power Drift Club στην πίστα Achna Speedway. Και σε αυτή την περίπτωση οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν προϊόντα της γνωστής μάρκας από το περίπτερο που θα είναι στην πίστα.

Exit mobile version