Απονομές Πρωταθλημάτων Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου 2018

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου διοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, στο Trikkis Palace στην Λεμεσό, η καθιερωμένη βράβευση των πρωτευσάντων για το 2018, στα πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας.

Παρουσιαστές της όμορφης τελετής ήταν ο Χρίστος Πολυκάρπου και Ευάγγελος Ευαγγέλου.
Οι απονομές ξεκίνησαν με ομιλία του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κυρίου Αντρέα Τσουλόφτα, ο οποίος αναφέρθηκε στην προ ανασκόπηση χρονιά, όντας η πρώτη του στο πηδάλιο της Ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών μας στο εξωτερικό τόσο στο Drift όσο και στους αγώνες ράλι, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει αυτές τις προσπάθειες προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό, στο μέτρο των δυνατοτήτων της Ομοσπονδίας.

Ομιλία είχαμε και από τον πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κύριο Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος συνεχάρη όλους τους πρωτεύσαντες σε όλες τις κατηγορίες. Στην συνέχεια αναφέρθηκε για τις συναντήσεις που είχε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για την δημιουργία πίστας για αγώνες, αναφέροντας ότι τα δεδομένα είναι όλα θετικά. Χαριτολογώντας ο κύριος Μιχαηλίδης ανάφερε ότι στα τόσα χρόνια παρουσίας του στο χώρο του αθλητισμού έχει να επιδείξει μόνο ένα κύπελλο ενώ σε αυτή την απονομή είχε πάρα πολλά!!

Στην συνέχεια μπήκαμε στις βραβεύσεις, ξεκινώντας με τους αγώνες Ράλι και Ταχύτητας, συνεχίστηκαν με το πρωτάθλημα Drift, Off road και ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές βραβεύσεις για τους οδηγούς αναβάσεων, αφού το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε. Η ομοσπονδία αποφάσισε και τίμησε επίσης άτομα σύνολα και εταιρείες, οι οποίοι βοήθησαν στο περσινό πρωτάθλημα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με φαγητό και ποτό αλλά και κλήρωση με πλούσια δώρα.