Απονομές Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας 2022/2023

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας διοργάνωσε το βράδυ της 15ης Μαρτίου στην Ginger τις καθιερωμένες απονομές των πρωταθλημάτων που την διέπουν, όπου οι αθλητές παρέλαβαν τα κύπελα τους για την αγωνιστική περίοδο 2022/2023.

Αναμφίβολα ξεχώρισε η απονομή στον πρωταθλητή Motocross Χρύσανθο Γεωργίου, ο οποίος μετά από τέσσερα συναπτά έτη όπου κατέκτησε τον τίτλο στην ΜΧ1, αποχώρησε από τους αγώνες.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι της ΕΚΟ αφού ως γνωστόν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross χορηγός είναι η Silkolene.

Η βραδιά άρχισε με καλωσόρισμα από την Γραμματέα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Δέσποινας Στυλιανού και συνεχίστηκε με ομιλία του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας, Άδωνη Χριστοφίδη.

Ακολούθως έφτασε η στιγμή που κάθε αθλητής περιμένει μετά απο κάθε αγωνιστική σεζόν, η απονομή των κυπέλων, αφού με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζονται οι κόποι του καθενός για τα αποτελέσματα που έφερε μετά από πολλή προσπάθεια.

Για την σεζόν 2022/2023 απονεμήθηκαν τα πρωταθλήματα Motocross και Scramble, εκεί όπου ξεχώρισαν ο Χρύσανθος Γεωργίου (Πρωταθλητής Motocross) και ο Βρυώνης Βλασίου στο πρωτάθλημα Scramble. Απονεμήθηκαν επίσης και οι υπόλοιπες κατηγορίες που απαρτίζουν τα δυο πρωταθλήματα, ενώ τιμητική πλακέτα δόθηκε στον προηγούμενο Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Ζανέτο Κουμάση.

Championship Standings of MX1

Championship Standings of MX2

Championship Standings of MX3 OVER

Championship Standings of MX85

Championship Standings of MX65

Championship Standings of MX OPEN

Championship Standings of MX VETERAN

Championship Standings of MX OPEN FREE