ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΓΥΡΑ

Το σωματείο Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Ανώγυρας Λεμεσού διοργανώνουν το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στο χωριό Ανώγυρα το Limassol Trial, ένα αγώνα που για πρώτη φορά διοργανώνει το Λεμεσιανό Σωματείο.


Σε μία πολύ γρήγορη και εντυπωσιακή ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 8χλμ., με μικτό οδόστρωμα, περιμετρικά του χωριού και με πολύ εύκολη πρόσβαση των θεατών σε αρκετά σημεία της ειδικής διαδρομής, οι φίλοι του αθλήματος θα απολαύσουν όλα τα πληρώματα μεταξύ των οποίων και αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα και αγωνιστικά αυτοκίνητα του Κυπριακού motorsport που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο αλλά και όλο το χωριό γενικότερα για πολλοστή φορά φιλοξενούν αγώνα του Λεμεσιανού Σωματείου και προσφέρουν απλόχερα κάθε δυνατή βοήθεια και εξυπηρέτηση για την όσο το δυνατό καλύτερη διοργάνωση του αγώνα. Στον συγκεκριμένο αγώνα το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει προσφέρει τα γραφεία του Συμβουλίου για τη γραμματεία και το αρχηγείο του αγώνα, έχουν οργανώσει μια πανηγυρική εκκίνηση και τερματισμό στη πλατεία του χωριού όπου θα προσφέρονται και αρκετά από τα εδέσματα για τα οποία φημίζεται η Ανώγυρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα πληρώματα θα τρέξουν από 3 φορές την ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 8 χλμ. και ο συνολικός χρόνος ποινής και των τριών προσπαθειών τους θα κρίνει και τον νικητή του αγώνα, σε μία πολύ όμορφη, γρήγορη αλλά και τεχνική διαδρομή.

Στις 11 Μαΐου 2019 στις 10.00 το πρωί ελάτε στο χωρίο Ανώγυρα, να περάσετε ένα υπέροχο πρωινό με αρκετή δράση, μεγάλες ταχύτητες και αρκετή αδρεναλίνη!!! Ελάτε να απολαύσετε και τις λιχουδιές του χωριού σε ένα πανέμορφο περιβάλλον περπατώντας στα γραφικά και μοναδικά δρομάκια της Ανώγυρας.