Ένα βήμα πιο κοντά στον τερματισμό ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις!

Το πιο απαιτητικό σκέλος του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώθηκε, με τον Ιορδάνη Σερδερίδη να επιστρέφει στη Λαμία, διατηρώντας τη δεύτερη θέση μεταξύ των Ελλήνων. Το Σάββατο ήταν εξουθενωτικό για τα πληρώματα, καθώς περιλάμβανε 6 Ειδικές Διαδρομές, στη Φθιώτιδα, τη Στερεά Ελλάδα, αλλά και την Πελοπόννησο και πάρα πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα, αλλά και χιλιόμετρα απλών διαδρομών.

Ο Έλληνας οδηγός με συνοδηγό τον Fred Miclotte εκκίνησε το σκέλος, με στόχο να βγει αλώβητος από τις δυσκολίες που κρύβει ο φετινός αγώνας: «Ξεκινήσαμε την ημέρα ως τρίτη διέλευση με αποτέλεσμα να έχουμε μειονέκτημα καθώςκαθαρίζαμε το δρόμο. Είχαμε κατά νου να αποφύγουμε τα κλαταρίσματα και σε συνδυασμό με τη σειρά εκκίνησης, αποφασίσαμε να κινηθούμε σε ένα ρυθμό που παράλληλα θα μας επέτρεπε να διατηρήσουμε τη θέση μας», δήλωσε ο Ιορδάνης Σερδερίδης και συνέχισε: «Το πετύχαμε, καθώς κρατάμε τη δεύτερη θέση μεταξύ των Ελλήνων και εκμεταλλευόμενοι ατυχίες αντιπάλων μας, καταφέραμε να κερδίσουμε 6 θέσεις στη γενική κατάταξη!»

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις φτάνει στο τέλος του την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή τριών Ειδικών Διαδρομών: «Είμαστε ευχαριστημένοι με το ρυθμό που ακολουθήσαμε το Σάββατο, καθώς είμαστε εντός στόχων. Την Κυριακή, απομένει ένα πέρασμα από τη διαδρομή του Οινοχωρίου και δύο από το Ελευθεροχώρι και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και να διατηρήσουμε τη θέση μας. Σκοπός μας είναι να τερματίσουμε στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες φίλους του αθλήματος που μας στηρίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα!»

Ακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans