Σίμος Γαλαταριώτης-Αντώνης Ιωάννου: Με στόχο το 2 στα 2

Σε ρυθμούς Ράλι Λάρνακας κινείται το πλήρωμα των Σίμου Γαλαταριώτη/Αντώνη Ιωάννου. Το δίδυμο της Petrolina ENI RacingTeam και πρωτοπόροι στη βαθμολογία που αγωνίζονται με το Volkswagen Polo R5, έχει σαν στόχο το 2 στα 2 στο δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι, αποτέλεσμα που αν έρθει θα τους βοηθήσει να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους στη βαθμολογία.

Απομένουν οι τελευταίες ρυθμίσεις στο αγωνιστικό και από κει και πέρα θα ριχθούν στη μάχη για να διεκδικήσουν ακόμα μια νίκη σε αγώνα ράλι. Στον αγώνα της Λάρνακας έχουν διακριθεί ουκ ολίγες φορές και συγκαταλέγονται ανάμεσα στα φαβορί για τη νίκη.

Το γεγονός ότι θα ξεκινούν τρίτοι στις ειδικές του Σαββάτου, αναμφίβολα θα έχουν πιο καθαρή γραμμή η οποία θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν, αν τα καταφέρουν, διαφορά η οποία θα τους δώσει πλεονέκτημα την Κυριακή.

Η ανυπομονησία του φίλαθλου κοινού στην Κύπρο για το δεύτερο αγώνα ράλι του φετινού πρωταθλήματος είναι μεγάλη και σε αυτό συνέβαλε και η μεγάλη περίοδος χωρίς αγώνες λόγω κορονοϊού.

Οι δυνατές συμμετοχές αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον και σε αυτές συγκαταλέγονται και οι Γαλαταριώτης/Ιωάννου, οι οποίοι σε κάθε αγώνα συνδυάζουν θέαμα και ουσία, οδηγώντας παράλληλα ταχύτατα το Volkswagen Polo R5.