Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross 2019/2020 – Τρίτος αγώνας: Preview

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross στην πίστα Νεόφυτος Τσαγγαράς στην Μακούντα, με διοργανωτή τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αργάκας, υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Το φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς στους δυο πρώτους αγώνες μετρούμε δυο διαφορετικούς νικητές στην μεγάλη κατηγορία. Στην κατηγορία ΜΧ1, ο περσινός πρωταθλητής και πρωτοπόρος στη βαθμολογία Χρίστος Τσαγγαράς έχει τον πρώτο λόγο για νίκη καθώς αγωνίζεται εντός έδρας. Δυνατός αντίπαλος αναμένετε να είναι ο Μιχάλης Πάμπουκκας και ο ανεβασμένος Χρύσανθος Γεωργίου ο οποίος φαίνεται να ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη στα ίσα από τους αντιπάλους του.

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Άριστος Γεωργίου είναι το φαβορί και ο αναβάτης που οι υπόλοιποι πρέπει να κερδίσουν καθώς μετρά δυο συνεχόμενες νίκες. Το αήττητο του Γεωργίου θα επιδιώξει να σπάσει ο Χρίστος Κημήτρη, ο οποίος ανεβαίνει αγωνιστικά αγώνα με αγώνα, με τον Γιώργο Παουλλή να είναι εκ των υποψηφίων για θέση στο βάθρο.

Ο Αριστόδημος Έλληνας ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν στην κατηγορία ΜΧ ΟΡΕΝ κερδίζοντας τον ένα απο τους δυο αγώνες μέχρι στιγμής. Είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία και εκ των φαβορί στον αγώνα όμως θα έχει να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους όπως ο νικητής της πρεμιέρας Παντελής Αντωνίου, Βρυώνης Βλασίου, Αντώνης Γεωργίου και Dominic Κολοκάσης.

Εντός έδρας αγωνίζεται και ο Μαρίνος Τσαγγαράς. Είναι αήττητος και πρωτοπόρος στην κατηγορία MX3 OVER και παρουσιάζετε σαν το απόλυτο φαβορί για νίκη. Ο Σάββας Σάββα ανέβηκε αγωνιστικά και μαζί με τους έμπειρους Γιώργο Σιδερένιο, Άρη Κωνσταντίνου Σπύρο Ηλία και Ντίνο Κωνσταντινίδη αναμένετε να δώσουν την μάγια για μια θέση στο βάθρο.

Τέλος, στην κατηγορία OPEN FREE αρκετοί αναβάτες έχουν τα φόντα για νίκη και μεταξύ αυτών είναι οι Mustafa Dersey, Μιχάλης Χριστοδούλου, Μιχάλης Αγρότης και Ανδρέας Παναγή.Η Κυριακάτικη συνάντηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 9:30 με την προθέρμανση και ακολούθως θα διεξαχθούν τα σκέλη όλων των κατηγοριών. Μετά το πέρας της αγωνιστικής δράσης θα γίνουν οι απονομές των επάθλων στους νικητές των κατηγοριών.