Ο Jorge Prado οδήγησε την KTM SX-F

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι ο Jorge Prado ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα, παρά το γεγονός ότι είχε σπάσει το μηριαίο οστό πριν από δυο μήνες. Επομένως, δε θα αποτελούσε έκπληξη να τον δούμε να αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα motocross μετά από ένα τόσο σημαντικό τραυματισμό. Ο Prado ήδη έχει ξεκινήσει να προετοιμάζετε για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, όπως επιβεβαιώνει με επίσημη δήλωση από την εργοστασιακή ομάδα της KTM.

Ο Prado #61 ξεκίνησε την προετοιμασία για το ντεμπούτο του στο MXGP 2020. «Μπορεί να ανέβηκα σχετικά γρήγορα στη μοτοσυκλέτα όμως είμαι καλά. Έχω το ΟΚ από τον γιατρό και θα ξεκινήσω προετοιμασία για το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Προφανώς είναι σχετικά γρήγορα να καταλάβω πότε θα είμαι έτοιμος για να ξεκινήσω να αγωνίζομαι». Περισσότερες επίσημες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σύντομα.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση ως προς το πότε ο Prado θα μπορέσει να τρέξει σε αγώνα με την KTM 450 SX-F. Ο εναρκτήριος αγώνας του MXGP ξεκινά σε λιγότερο από δυο βδομάδες. Ίσως ο τρίτος αγώνας στην Αργεντινή στις 22 Μαρτίου να είναι ένα πιο ρεαλιστικό σενάριο για να ξεκινήσει ο Prado να αγωνίζεται.