Νέα χρώματα για τους Παναγιώτη και Γιάγκο Γιάγκου

Οι μέρες για το δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωτθλήματος Ράλι, το Ράλι Λάρνακας, πλησιάζουν και οι οδηγοί μετά το μεγάλο διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση λόγω κορονοϊού είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι προετοιμασίες έχουν μπει στο τελικό στάδιο και σχεδόν όλα είναι έτοιμα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

 

 

Η οικογένεια Γιάγκου, παραδοσιακή στους αγώνες, συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα με δυο αυτοκίνητα, ένα Hyundai i20 R5 με οδηγό τον Παναγιώτη Γιάγκου και συνοδηγό τον Παναγιώτη Κυριάκου και ένα Mitsubishi Lancer EVO 9, με οδηγό τον αειθαλή Γιάγκο Γιάγκου και συνοδηγό τον Θεόδωρο Ευαγγέλου.

Με οκτώ μέρες να απομένουν για το Ράλι Λάρνακας, τα δυο πληρώματα της Petrolina ENI Racing Team θα παρουσιαστούν σύντομα στο ευρύ κοινό με νέα χρώματα, με το σχεδιασμό των δυο αυτοκινήτων να κόβει την ανάσα. Από το Hyundai i20 R5 του Παναγιώτη Γιάγκου αφαιρείται το πορτοκαλί που υπήρχε σε ορισμένα σημεία και τη θέση του παίρνει το κόκκινο χρώμα το οποίο συνδυάζεται άψογα με δυο κόκκινες ζάντες μπροστά, ενώ επιπρόσθετα το λευκό χρώμα τόσο στην οροφή όσο και σε ορισμένα σημεία περιμετρικά του αυτοκινήτου δίνει άλλη διάσταση στο σχεδιασμό.

 

Όσον αφορά το Mitsubishi Lancer EVO9 του Γιάγκου Γιάγκου, είναι και αυτό στους ίδιους χρωματισμούς με το Hyundai i20 R5, με τις λευκές ζάντες να δημιουργούν άλλη διάσταση στο αυτοκίνητο.

Το Hyundai i20 R5 θα το δούμε στον επερχόμενο αγώνα ράλι στην Λάρνακα, ενώ το Mitsubishi Lancer EVO9 θα το δούμε σε δράση σε μεταγενέστερο στάδιο.