Δηλώστε συμμετοχή στην πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση της Porsche Taycan στις 24 Ιουνίου

Η Taycan αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο σπορ αυτοκίνητο της Porsche. Πρόκειται για ένα τετράθυρο σπορ saloon, που προσφέρει την υψηλή απόδοση και συνδεσιμότητα της Porsche σε καθημερινή χρήση. Ταυτόχρονα, οι ιδιαίτερα προηγμένες μέθοδοι παραγωγής και τα χαρακτηριστικά του Taycanκαθορίζουν νέα πρότυπα στους τομείς της βιωσιμότητας και της ψηφιοποίησης.

H εταιρεία A.I.Motokinisi Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Porsche στην Κύπρο, διοργανώνει την πρώτη αποκλειστική διαδικτυακή παρουσίαση μοντέλου της στην Κυπριακή αγορά. H Porsche Taycan θα παρουσιαστεί στις 24 Ιουνίου από τις 16:00 μέχρι τις 16:30.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό αλλά χρειάζεται εγγραφή που μπορείτε να συμπληρώσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://bit.ly/2YGXYZY

Η εγγραφή εξαρτάται από τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων και τα κριτήρια που διέπουν το συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται η εκδήλωση. Η συμμετοχή μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη μόνο όταν έχετε λάβει επιβεβαιωτικό e-mail από τη Γραμματεία της εκδήλωσης.