Απονομή επάθλων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Karting

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου σε μια λιτή τελετή στο Ολυμπιακό Μέγαρο έγινε η απονομή του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Karting 2019. Παρόν στην εκδήλωση πέρα από τους νικητές της προηγούμενης σεζόν, ήταν μεταξύ άλλων ο σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού κ. Φοίβος Ζαχαριάδης, ο πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου κ. Αντώνης Μιχαηλίδης και ο πρόεδρος της επιτροπής karting κ. Θεόδωρος Μωυσέως.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Μίλτος Σουτζής η οποία ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από τους κύριους Φοίβο Ζαχαριάδη και Αντώνη Μιχαηλίδη.

Στη συνέχεια έγινε η απονομή των επάθλων στους τρείς πρώτους των τριών κατηγοριών που έλαβαν χώρα το 2019, την ΚΖ2, την ΟΡΕΝ και την ΜΙΝΙ. Αναμφίβολα αυτός που ξεχώρισε ήταν ο πρωταθλητής στην ΚΖ2, Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης, με τους Ανδρέα Αβραάμ και Χρήστο Δημητρίου να παίρνουν το έπαθλο του δεύτερου και τρίτου αντίστοιχα.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ το έπαθλο του πρωταθλητή πήρε η Φωτεινή Θεοδώρου, με τους Γιώργο Ορφανίδη και Tara Laconico να τους απονείμετε το έπαθλο του δευτεραθλητή και τριταθλητή αντίστοιχα.

Τέλος, στην κατηγορία ΜΙΝΙ, ο Αλέξανδρος Ζένιου ήταν αυτός που του απονεμήθηκε το κύπελλο του πρωταθλητή, με τους Georgie Χριστοδούλου και Γιάννη Zaitsev να τους απονείμετε το έπαθλο του δεύτερου και του τρίτου.

Τιμητική πλακέτα από τους οδηγούς δόθηκε στον πρόεδρο της επιτροπής Karting κ. Θεόδωρο Μωυσέως, ενώ τιμήθηκε και ο Γιώργος Τρίκος του ΡΙΚ για την πολύτιμη προσφορά του στο άθλημα.

Τα κύπελλα του πρωταθλήματος που δόθηκαν στους διακριθέντες ήταν μια προσφορά από την εταιρία GEMSTARK Traiding LTD.