Ακόμη ένα R5 οδεύει προς Κύπρο

Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πηγές της ιστοσελίδας μας, ακόμη ένα R5 οδεύει πρoς την Κύπρο και το Παγκύπριο Πρωτάθλημα, με τον αριθμό να αυξάνεται στα τέσσερα.

Ο Θωμάς Θεοφάνους, έχοντας μονοπωλήσει τις επιτυχίες στην δικήνητη κατηγορία, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Με την βοήθεια των χορηγών του αλλά και της Peugeot Rally Academy, κατάφερε να φέρει στην Κύπρο το Peugeot 208 T16 R5 της KG Motorsport (UK).

Ο ταλαντούχος οδηγός απο ότι φαίνεται έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη θέλοντας να κτυπήσει πλέων θέσεις γενικής κατάταξης τόσο σε αγώνες Ράλι αλλά και ταχύτητας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Το αγωνιστικό αναμένεται να βρίσκεται στην Κύπρο αρχές Ιουνίου και το πιθανότερο σενάριο είναι να το δούμε στον αγώνα Ράλι της Λεμεσού (αν δεν υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα), το γνωστό Tiger Rally αλλά και στους υπόλοιπους τοπικούς αγώνες ούτως ώστε να εξοικειωθεί όσο καλύτερα γίνεται για να είναι ετοιμοπόλεμος για το διεθνή μας αγώνα, εκεί που ο Θωμάς έχει σαν στόχο να κάνει την μεγάλη έκπληξη.

Σε δηλώσεις του στη σελίδα μας ο Θωμάς Θεοφάνους ανάφερε, «Ήταν όνειρο ζωής να μπορέσω να αγωνιστώ με ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας. Ήμουν είμαι και παραμένω λάτρης της Peugeot αφού όλες μου τις τελευταίες επιτυχίες τις ωφείλω στην συγκεκριμένη μάρκα, γεγονός που απο ότι φαίνεται τράβηξε τα βλέμματα των Γάλλων. Θα ήθελα με την ευκαιρεία που μου δίνεται να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου αλλά και την Peugeot Rally Academy μαζί με την KG Motorsport (UK), η οποία πίστεψε σε εμένα δίνοντας μου την ευκαιρεία να αγωνιστώ με το συγκεκριμένο αγωνιστικό, το οποίο αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει καταφέρει να επικρατήσει και στο Rally Acropolis. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να δώσω το 100% ούτως ώστε να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».

Ένα νέο κεφάλαιο λοιπόν ετοιμάζεται να ξεκινήσει για τον ταλαντούχο Θωμά Θεοφάνους. Με την κίνηση αυτή κάνει ένα τεράστιο άλμα στην αγωνιστική του καριέρα και ανυπομονούμε να δούμε πως θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη πρόκληση αλλά συνάμα και ευχάριστη κίνηση.