Όμιλος Renault: «Κατασκευαστής της χρονιάς 2019» σύμφωνα με το Top Gear

Την πολύ σημαντική διάκριση «Κατασκευαστής της Χρονιάς» κατέκτησε ο Όμιλος Renault στην ετήσια τελετή απονομής των βραβείων του διεθνώς καταξιωμένου και έγκυρου διαδικτυακού TopGear Το βραβείο αναγνωρίζει τα επιτεύγματα της Renault, της Dacia και της Alpine τους τελευταίους 12 μήνες. Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση, το Mégane R.S Trophy-R κέρδισε τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς, ενώ το νέο ZOE διακρίθηκε ως το «Αστικό αυτοκίνητο της χρονιάς».

Εκπρόσωπος του TopGear.com δήλωσε σχετικά: «Η ποικιλία είναι το κλειδί για την βράβευση της Renault σαν κορυφαία της χρονιάς. Διαθέτει μια εξαιρετική γκάμα αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι η λεπτομέρεια. Πρόκειται για μια εταιρεία που επιδιώκει την τελειότητα και τη διαφορετικότητα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή αυτοκινήτων».

Σχολιάζοντας τη μεγάλη διάκριση, ο Vincent Tourette, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Renault UK, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που λαμβάνουμε αυτό το πολυπόθητο βραβείο από το TopGear.com. Το 2019 ήταν μια φανταστική χρονιά για την Renault με την κυκλοφορία αρκετών καινούριων μοντέλων. Παράλληλα, η Dacia συνεχίζει την ανοδική της πορεία και ήταν ένας από τους λίγους κατασκευαστές που παρουσίασαν αυξημένες πωλήσεις για φέτος. Εν τω μεταξύ, η αναγέννηση της Alpine έχει αποκτήσει περαιτέρω δυναμική με την εισαγωγή του νέου A110S».

Ο κ. Vincent Tourette τόνισε πως αν και το 2019 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον Όμιλο Renault, το 2020 αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικό καθώς σημαντικά νέα μοντέλα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά.

Τα αυτοκίνητα του Ομίλου Renault αντιπροσωπεύονται στην Κύπρο από τον Όμιλο Πηλακούτα, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από τα κορυφαία μοντέλα των RENAULT και DACIA. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.