Όφελος μέχρι και €4.000 για το Nissan Qashqai από τον Όμιλο Πηλακούτα

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει άμεσα διαθέσιμα Nissan Qashqai με όφελος μέχρι  €4.000. Η προσφορά αφορά τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του best seller SUV της Nissan με  αυτόματο κιβώτιο και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Το Nissan Qashqai είναι ένα μοντέλο που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γράψει ιστορία, όχι μόνο ως ένα πρωτοπόρο μοντέλο για την Nissan, αλλά και ως το πιο πετυχημένο SUV μοντέλο στην κατηγορία του. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 2007 και σήμερα στις εκθέσεις του Ομίλου Πηλακούτα βρίσκεται η τρίτη γενιά του μοντέλου. Ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό και σύγχρονο σχεδιασμό, τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, άνεσης, τεχνολογίας και Ιαπωνικής αξιοπιστίας που προσφέρει.

Σημείο αναφοράς η Mild Hybrid τεχνολογία που εφοδιάζει τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T, αλλά και το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα e-POWER, που προσφέρει την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, με απεριόριστη αυτονομία και χωρίς φόρτιση. Με εκδόσεις τόσο δικίνητες όσο και τετρακίνητες, το Qashqai καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή. Ένα μοντέλο που συνεχίζει να σαρώνει τα βραβεία αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Πρόσφατα ανακηρύχθηκε το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά από έρευνα σε 50.000 Βρετανούς καταναλωτές. Πριν από μερικούς μήνες απέσπασε για ακόμη μια φορά τα πέντε αστέρια στην ασφάλεια από τον ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP.

To Nissan Qashqai βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε εκδόσεις Mild Hybrid αλλά και με το καινοτόμο σύστημα e-Power, με όφελος μέχρι €4.000, άμεση παράδοση και επτά χρόνια εγγύηση.