Τρία νέα SUV από την Honda και όλα αλλάζουν

Η Honda μπαίνει δυναμικά στη νέα χρονιά και εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της συνεχούς καινοτομίας, εισάγει στην αγορά μια νέα γκάμα αυτοκινήτων με τα οποία στοχεύει να ανεβεί το κατώφλι της premium κατηγορίας. Με πλεονεκτήματα τον μοντέρνο σχεδιασμό, την προηγμένη τεχνολογία και τις ψηλές αποδόσεις, τα νέα αυτοκίνητα της Honda θα αποτελέσουν αντικείμενο πόθου για όσους επιδιώκουν το απόλυτο στην οδηγική εμπειρία. Με αυτό τον στόχο η Honda Κύπρου παρουσιάζει στην Κύπρο τα τρία της νέα SUV μοντέλα, το Honda CR-V, το ZR-V και το e:Ny1.

CRV

Το νέο CR-V είναι αναμφίβολα το σημείο αναφοράς της Honda στην επιλογή των SUV. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις κίνησης: Την υβριδική (e:HEV) και την plug-in υβριδική (e:PHEV) το οποίο αναμένεται προς το τέλος του έτους. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων. Το υβριδικό σύστημα του CR-V παράγει ισχύ 184 ίππων και ροπή 335 Nm, επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 7,8 δευτερόλεπτα. Η αυτονομία του ανέρχεται μέχρι και σε 412 χιλιόμετρα και μπορεί να φορτιστεί γρήγορα μέσω της υποδοχής CCS.

ZRV

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό D-SUV που βρίσκεται ανάμεσα στα HR-V και CR-V στην γκάμα της εταιρείας. Το νέο Honda ZR-V διακρίνεται για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τη δυναμική οδηγική εμπειρία που προσφέρει. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων με άμεσο ψεκασμό, ο οποίος συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, προσφέροντας ισχύ 184 PS και ροπή 315 Nm. Η ευελιξία στην οδήγηση επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων προγραμμάτων, το Normal, το Sport, το Eco ή το Snow.

Νέο Honda e:Ny1

Αυτό είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Honda στην Ευρώπη και το οποίο προσφέρει αυτονομία 412 χιλιόμετρα. Το e:Ny1 ξεχωρίζει για τον σύγχρονο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα του εσωτερικού χώρου και βέβαια για την συμπαγή μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 68,8 kWh. Η γρήγορη φόρτιση, από το 10% στο 80%, γίνεται σε 45 λεπτά περίπου μέσω της υποδοχής CCS, ενώ η φόρτιση με χρήση κανονικού οικιακού φορτιστή AC χρειάζεται έξι ώρες.

Είναι δεδομένο ότι οι νέες επιλογές SUV της Honda προσφέρουν εντυπωσιακή απόδοση, προηγμένη τεχνολογία και πολύ ψηλά επίπεδα άνεσης για οδηγούς και επιβάτες. Ανακαλύψτε τη νέα γκάμα της Honda στις εκθέσεις της Galatariotis Motors σε όλη την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.honda.com.cy.