Το νέο Jeep Wrangler 2024 στην Κύπρο με τιμή από €59.900

Η CiC AUTOMASTERS, επίσημος αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων της Jeep στην Κύπρο, προσφέρει το νέο Jeep Wrangler (Model Year 2024) με όφελος €10.000. Η εταιρεία στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας του εργοστασίου έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων θέλοντας έτσι να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους συμπολίτες μας να ανακαλύψουν τις αξίες αλλά και τις δυνατότητες ενός μοντέλου / σταθμός στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Πιο συγκριμένα, το Wrangler στην έκδοση Sahara με ολοκληρωμένο επίπεδο εξοπλισμού, προσφέρεται τώρα στις €59.900 από €69.900 ενώ στην έκδοση Rubicon, με επίσης πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού στις €61.900 από €71.900. To ανανεωμένο Jeep Wrangler είναι εφοδιασμένο με το δίλιτρο βενζινοκινητήρα 1995 κ.εκ. με απόδοση 272 ίππων και 400 Nm ροπής ενώ την κίνηση μεταφέρει στους τροχούς το αυτόματος οκτατάχυτο κιβώτιο ZF.

Jeep Wrangler 2024

Το νέο Jeep Wrangler 2024 διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκάμα της Jeep® προχωρώντας σε μια σημαντική αναβάθμιση στους τομείς της τεχνολογίας, της άνεσης και της ασφάλειας. Ταυτόχρονα, η ανανεωμένη γενιά τιμά στο έπακρο τη συνταγή που έχτισε το θρύλο του πιο ικανού και αναγνωρίσιμου εκτός δρόμου μοντέλου που υπάρχει.

Στην άμεσα αναγνωρίσιμη αισθητική του Jeep Wrangler 2024 ξεχωρίζει η διαφορετική μπροστινή μάσκα, η νέας σχεδίασης ζάντες, η ενσωματωμένη κεραία στον ανεμοθώρακα καθώς οι πολλές επιλογές εξατομίκευσης για τους λάτρεις του ανοιχτού αμαξώματος. Το εσωτερικό του νέου Wrangler έχει αποκτήσει επιπλέον premium στοιχεία και υψηλή τεχνολογία, επικουρικά στην ευχρηστία και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζει κάθε Jeep. Όλα τα Wrangler model year 2024 διαθέτουν νέα οθόνη αφής με διαγώνιο 12,3” – που είναι η μεγαλύτερη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε Wrangler και υποστηρίζει την λειτουργία του συστήματος πολυμέσων Uconnect 5 που συνδέεται ασύρματα με Apple CarPlay και Android wireless όπως επίσης αναβαθμισμένο σύστημα hands-free με βελτιωμένη αναγνώριση της φωνής. Πλέον, δέχεται αναβαθμίσεις over-the-air (OTA) που σε βάθος χρόνου θα διευρύνουν συνεχώς τις δυνατότητές του.

Η υποβοήθηση της οδήγησης και η συνολική ασφάλεια έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του νέου Wrangler 2024. Γι’ αυτό και όλα τα νέα Wrangler θα έχουν στο βασικό εξοπλισμό τους πλευρικούς αερόσακους τύπου κουρτίνας και για πρώτη φορά οι δύο πλευρικές θέσεις του πίσω καθίσματος θα διαθέτουν ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και περιοριστή δύναμης. Ιδιαίτερη σημασία έχουν και οι δομικές βελτιώσεις που εξασφαλίζουν καλύτερη συμπεριφορά και απορρόφηση δυνάμεων στις πλευρικές συγκρούσεις. Σε ό,τι να κάνει με τα συστήματα ADAS και την υποβοήθηση του οδηγού, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης και ενεργό cruise control που φρενάρει το αυτοκίνητο μέχρι τη στάση και επιτήρηση τυφλού σημείου.

Άξιο αναφοράς είναι και το ότι όλα τα Jeep Wrangler 2024 έχουν τη σφραγίδα “Trail Rated”, ένα αδιαπραγμάτευτο ισοδύναμο με τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες οι οποίες υποστηρίζονται από τεχνικά χαρακτηριστικά που εγγυώνται μοναδική αντοχή στη σκληρή χρήση.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πριν μερικούς μήνες το JeepWrangler άγγιξε τον εντυπωσιακό αριθμό των 5.000.000 πωλήσεων στην παγκόσμια αγορά αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την καθολική επιτυχία του μοντέλου.