Τα Volkswagen Τ-Roc και Τ-Cross τώρα με περισσότερο εξοπλισμό σε μοναδικές τιμές!

Με μια νέα διαφημιστική καμπάνια με το slogan «Reach the Top», η Unicars προσφέρει τώρα τα συμπαγή SUV T-Rocκαι T-Cross με περισσότερο εξοπλισμό συνδεσιμότητας και ασφάλειας σε καταπληκτικές τιμές. Πρόκειται για δύο μοντέλα που γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία στην χώρα μας και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του Κύπριου καταναλωτή. Με αυτό τον τρόπο, η Unicars, θέλει να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους οδηγούς να γνωρίσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα των T-Roc και T-Cross, ανεβάζοντας ταυτόχρονα ακόμα περισσότερο την εντυπωσιακή σχέση αξίας / αγοράς στα αυτοκίνητα της. Συγκεκριμένα, η ειδική προσφορά του T-Cross με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ξεκινά από €17.900 ενώ η ειδική προσφορά του Τ-Roc, επίσης με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ξεκινά από €21.500. Τόσο το T-Roc όσο και το T-Cross διαθέτουν τώρα πληθώρα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και τα δύο μοντέλα διαθέτουν αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης ενώ προσφέρονται και με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

The all new Volkswagen T-Cross

Το Volkswagen TCross είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει, στυλ, πρακτικότητα, ευελιξία, συνδεσιμότητα και οικονομία, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη στην κατηγορία του. Παράλληλα, συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός SUV, με την πρακτικότητα στην κίνηση, την άνεση και την εργονομία. Το T-Cross διαθέτει ένα πλούσιο βασικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος παλαιότερα ήταν χαρακτηριστικό αυτοκινήτων υψηλότερων κατηγοριών.

Το Volkswagen TRoc προσφέρει εντυπωσιακά οδηγικά χαρακτηριστικά και ευελιξία μέσα στην πόλη ενώ μπορεί να κινηθεί με άνεση τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και εκτός δρόμου. Μεγάλη είναι και η λίστα, τόσο του βασικού όσο και του προαιρετικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Χαρακτηριστικό είναι και τα πέντε αστέρια στην ασφάλεια που κέρδισε πριν καλά καλά περάσει στην αγορά!