Ρεάλ Μαδρίτης και Hankook μαζί έως το 2023

Τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η Hankook και η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα με τους περισσότερους τίτλος σε Ευρώπη και Ισπανία τίτλους ανανέωσε τη συνεργασία της με την παγκοσμίας φήμης μάρκα ελαστικών μέχρι το 2023, με τον Πρόεδρο των «Μερένχες» Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Πρόεδρο της Hankook στην Ευρώπη, Σιάγκουν Λι, να φωτογραφίζονται στο Μουσειακό χώρο του θρυλικού «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Hankook, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της «Βασίλισσας» από το 2016, θα απολαμβάνει από φέτος αρκετά περισσότερα προνόμια, έχοντας συνεχή παρουσία στην κεντρική LED οθόνη του επιβλητικού «Μπερναμπέου», ενώ εντονότερη θα είναι και η παρουσία της μέσα και έξω από το γήπεδο. Η συμφωνία προβλέπει και διαδικτυακές συνεργασίες των δύο πλευρών.

Τα ελαστικά Hankook θα «τρέχουν» με την Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, με το λογότυπο του αξιόπιστου κατασκευαστή ελαστικών να εμφανίζεται και σε επιλεγμένους αγώνες του UEFA Champions League.

H Hankook έχει έντονη παρουσία στο ποδόσφαιρο αφού πέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι επίσης χορηγός και άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών ομάδων, όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Μονακό και η Νάπολι.

Στην Κύπρο τα ελαστικά Hankook εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, η οποία σε συνεργασία με τη Hankook έχει προσφέρει στους Κύπριους φιλάθλους μοναδικές εμπειρίες, όπως το Hankook Back Stadium Tour στο ΓΣΠ, σε αγώνες του UEFA Europa League.