Παρουσίαση των αγωνιστικών της Hengst Filters

Σε μια σεμνή τελετή που έγινε στο κεντρικό κατάστημα της εταιρίας PsaltisAuto Parts στην Λευκωσία, παρουσιάστηκαν τα δυο αγωνιστικά που θα τρέχουν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι και υποστηρίζονται από τη Hengst Filters. Παρόν στην εκδήλωση ήταν κ. Ανδρέας Ψάλτης, εκ των Ιδιοκτητών της εταιρίας Psaltis Auto Parts και ο Ιάκωβος Demirdjian διευθυντής Marketing.

Ο Φώτος Γιαννούρη με συνοδηγό τον Ανδρέα Χρυσοστόμου, μετά την απόκτηση ενός Mitsubishi Lancer Evo IX, αγωνίζονται φέτος στην κατηγορία RC 2, με το αγωνιστικό να ντύνεται με τα χρώματα της Hengst Filters. Ομολογουμένως, το εντυπωσιακό κίτρινο/μπλε χρώμα του αυτοκινήτου δεν περνά απαρατήρητο και σε συνδυασμό με τις μαύρες ζάντες έλαβε μια μοναδική όψη η οποία αναμένεται να ξεχωρίσει στις ειδικές διαδρομές.

Οι Γιαννούρης/Χρυσοστόμου ετοιμάζονται πυρετωδώς για το επερχόμενο Φοινικούδες Λάρνακα Ράλι, τρίτο γύρο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου στην Λάρνακα. Το πλήρωμα θα αγωνιστεί στην κατηγορία RC 2, όπου ο ανταγωνισμός με την παρουσία κορυφαίων πληρωμάτων αναμένεται να είναι σκληρός. Το πλήρωμα έχει την ταχύτητα για να πρωταγωνιστήσει.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που υποστηρίζεται από τη Hengst Filters είναι το VW Polo GTI R5 των περσινών πρωταθλητών. Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου όντας ένα από τα φαβορί στον αγώνα, είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη με απώτερο σκοπό τη νίκη στην γενική κατάταξη, ούτως ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου.