Νέα κατάστημα ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στη Δερύνεια

Σε νέο, σύγχρονο χώρο στην βιομηχανική περιοχή Δερύνειας μετακόμισε πολύ πρόσφατα το κατάστημα της εταιρείας ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στην ελεύθερη Αμμόχωστο, το οποίο από το 1996 και μέχρι πρότινος στεγαζόταν στο Παραλίμνι. Το νέο κατάστημα είναι εμβαδού 800τμ και βρίσκεται επί της οδού Θωμά Έντισον, στη βιομηχανική ζώνη της Δερύνειας. Παρέχει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για καλύτερη οργάνωση και πιο εύρυθμη λειτουργία, ώστε να επιτυγχάνεται ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών.

Επιπλέον, το νέο κατάστημα βρίσκεται εγγύτερα σε μεγαλύτερο αριθμό επαγγελματιών της ελεύθερης Αμμοχώστου, ενώ η τοποθέτησή του εκτός οικιστικής ζώνης, επιτρέπει ευκολότερη πρόσβαση τόσο στο δίκτυο διανομής της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ όσο και για τους πελάτες.

«Η λειτουργία του νέου καταστήματος στη Δερύνεια εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο αναβάθμισης της εταιρείας, απώτερος σκοπός του οποίου είναι η τεχνολογική εξέλιξη και η βελτιστοποίηση των διαδικασιών, προς όφελος των πελατών μας» δηλώνει ο κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Co – CEO της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ και προσθέτει: «τα επόμενα στάδια της ανάπτυξης της εταιρείας περιλαμβάνουν νέες, αυτοματοποιημένες αποθήκες και νέο κατάστημα στη Λάρνακα». 

Το νέο κατάστημα στη Δερύνεια είναι το δεύτερο που εγκαινιάζει η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ την τελευταία τριετία, καθώς είχε προηγηθεί το νέο κατάστημα στη Λακατάμια. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει εγκαινιάσει επίσης Κέντρο Εργαλείων & Λιπαντικών στην Παλλουριώτισσα, ενώ προέβη σε ανακαίνιση του κεντρικού καταστήματος και των γραφείων, που στεγάζονται στο Καϊμακλί.

Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ διαθέτει σήμερα από ένα κατάστημα στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου, ενώ στη Λευκωσία – πέρα από το κεντρικό κατάστημα – λειτουργούν καταστήματα σε Λακατάμια και Αλάμπρα, που σε συνεργασία με το άρτιο δίκτυο διανομής της εταιρείας, εγγυώνται την γρήγορη πρόσβαση σε ανταλλακτικά και ελαστικά σε πάνω από 1.500 επαγγελματίες, σε κάθε γωνιά της Κύπρου, μετουσιώνοντας έτσι σε πράξη το σλόγκαν «Κρατάμε την Κύπρο σε Κίνηση».