Ιδανικό φινάλε στο πρωτάθλημα για τους Πανίκο Πολυκάρπου-Γιώργο Βότση!

Με νίκη στην κατηγορία F2 ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ ο Πανίκος Πολυκάρπου. Με συνοδηγό τον Γιώργο Βότση, ο 33χρονος οδηγός αγωνίστηκε στο Φθινοπωρινό Ράλλυ, τελευταίο γύρο του θεσμού, έχοντας στα χέρια του το άψογα προετοιμασμένο από τη Shocks Lab, Peugeot208 Rally4.

«Γνωρίζαμε εξ αρχής πως οι ελπίδες μας για κατάκτηση του τίτλου στην F2 ήταν λίγες, οπότε είχαμε κατά νου να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κινηθούμε χωρίς προβλήματα», δήλωσε ο Πανίκος Πολυκάρπου, ο οποίος συνέχισε: «Δυστυχώς, όμως, στη διαδρομή του Σαββάτου αντιμετωπίσαμε κλαταρισμένο ελαστικό, ενώ είχαμε και πρόβλημα με την ανάρτηση του Peugeot, κάτι που μας κόστισε σε χρόνο.»

Το δεύτερο σκέλος του αγώνα περιλάμβανε 5 Ειδικές Διαδρομές, με τους Πανίκο Πολυκάρπου-Γιώργο Βότση να εκκινούν την προσπάθειά τους από τη δεύτερη θέση της δικίνητης κατηγορίας: «Η Κυριακή ήταν μία εντελώς διαφορετική ημέρα για εμάς. Ανεβάσαμε ρυθμό ειδική με ειδική, κερδίσαμε όλες τις διαδρομές στην κατηγορία μας και καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.», ήταν τα λόγια του οδηγού, ο οποίος πρόσθεσε: «Μείναμε μακριά από προβλήματα, το διασκεδάσαμε και πετύχαμε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από την επιτυχία μας στη Θήβα, στην πρεμιέρα του θεσμού. Είναι πολύ όμορφο να κλείνεις μια δύσκολη χρονιά με τέτοιο τρόπο. Τερματίσαμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα της F2 και ευελπιστούμε να επιστρέψουμε του χρόνου, ώστε να το κατακτήσουμε»

Κλείνοντας, ο Πανίκος Πολυκάρπου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσειόλους όσους βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα η συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν στη φετινή μας προσπάθεια. Ήθελα εδώ και αρκετά χρόνια να αγωνιστώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και αυτό έγινε πραγματικότητα φέτος χάρη σε αυτούς. Ευχαριστώ τις εταιρείες που ήταν υπεύθυνες για το Service και την προετοιμασία του αυτοκινήτου, καθώς και τον συνοδηγό μου, Γιώργο Βότση, ο οποίος ήταν άψογος καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Συγχαρητήρια αξίζουν και στο έτερο πλήρωμα της ομάδας, Δημήτρη Παλαιοκώστα-Ανδρέα Βίγκο, οι οποίοι ήταν ανταγωνιστικοί, στην πρώτη χρονιά εμπλοκής του οδηγού με τα χωμάτινα ράλλυ, ολοκληρώνοντας τρίτοι στο πρωτάθλημα της F2»

Την προσπάθεια του πληρώματος στήριξαν η εταιρεία Medea Trans, μια εταιρεία αφοσιωμένη στη μεταφορά ιατρικών προϊόντων, φαρμάκων και ιατρικών ειδών, που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας.

Επίσης, στο πλευρό των Πολυκάρπου-Βότση βρέθηκαν τα λιπαντικά αυτοκινήτου Mannol Oil. Οι εταιρείες Shockslab, Alkis Car Servicing, Rally Art Technology, Sotirchos Engineering και το βουλκανιζατέρ ελαστικών του Βασίλη Αντωνιάδη ήταν υπεύθυνοι για την προετοιμασία και συντήρηση του αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε τον Πανίκο Πολυκάρπου μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

https://www.facebook.com/panik99

https://www.instagram.com/panik.99/