Η CiC Automasters προσφέρει το Jeep Compass e-Hybrid από €29.900

Η εταιρεία CiC AUTOMASTERS, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Jeep στην Κύπρο, προσθέτει ακόμα μια έκδοση στο νέο Jeep® Compass e-Hybrid προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους λάτρεις της περιπέτειας. Το πετυχημένο μοντέλο της Αμερικανικής μάρκας είναι πλέον είναι διαθέσιμο και στην έκδοση Altitude και προσφέρεται στην τιμή των €29.900. Κάτι, που σε συνδυασμό με τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό, δίκαια χαρακτηρίζεται σαν το μοντέλο με το κορυφαίο value for money στην κατηγορία του.

Το Jeep® Compass με το σύστημα κίνησης e-Hybrid και αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη γίνεται ακόμα πιο προσιτό με ένα υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και σωρεία τεχνολογιών αιχμής στους τομείς της άνεσης, της ασφάλειας και της συνδεσιμότητας. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, σχεδιασμένα για να σας υποστηρίζουν σε όλη την οδηγική εμπειρία.

Το νέο Compass e-Hybrid είναι μοντέρνο σχεδιαστικά έχοντας εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, έντονα σπορ χαρακτηριστικά αλλά και δυναμικά στοιχεία που ξεκαθαρίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Στο άνετο και εργονομικό εσωτερικό, ο οδηγός απολαμβάνει ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα infotainment μέσω μιας οθόνης αφής 10,1 ιντσών. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες των συστημάτων του αυτοκινήτου και των συστημάτων ασφαλείας εμφανίζονται στην οθόνη 10,25 ιντσών που φροντίζει πάντα ο οδηγός να έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Επιπλέον, οι μεγάλοι χώροι, τα άνετα καθίσματα και το τεράστιο πορτμπαγκάζ φροντίζουν για κάθε ταξίδι, μικρό ή μεγάλο.

Το υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζει τον νέο turbo κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων, με έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος λειτουργεί υποβοηθητικά, και έχει τη δυνατότητα αύξησης της απόδοσης έως και 20 ίππους και 55 Nm ροπής. Συνδυαστικά αποδίδει 150 ίππους και 295 Nm ροπής. Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα τεχνολογίας Mild Hybrid, το σύστημα e-Hybrid της Jeep® έχει τη δυνατότητα να κινήσει αθόρυβα το αυτοκίνητο αμιγώς ηλεκτρικά σε συνθήκες χαμηλής ταχύτητας, στους ελιγμούς μέσα στην πόλη και κατά την διάρκεια παρκαρίσματος.

Η φιλοσοφία της Jeep ανέκαθεν είχε να κάνει με την περιπέτεια, την ανθεκτικότητα και την έντονη σύνδεση με τη φύση. Στο πέρασμα των χρόνων όλα τα μοντέλα της Jeep είχαν έντονα τα παραπάνω στοιχεία προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές στους οδηγούς και κυρίως στοχεύοντας πάντα στο επίκεντρο της ουσίας του αυτοκινήτου που είναι η ελευθερία. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν εισβάλει νέες τεχνολογίες στον τομέα της αυτοκίνησης – όπως η ηλεκτροκίνηση – η Jeep έχει κινηθεί προσεκτικά έχοντας ως βασικό γνώμονα την αυθεντικότητα στα μοντέλα της. Η μάρκα κατάφερε με ιδανικό τρόπο να συνδυάσει τα σύγχρονα συστήματα εξηλεκτρισμού με το DNA της μάρκας, περνώντας ομαλά και με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο στη νέα γενιά εξηλεκτρισμένων μοντέλων.

Η τιμή της έκδοσης Altitude ξεκινάνε από τα 29.900 ευρώ και μπορείτε να το οδηγήσετε από τους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automasters σε όλη την Κύπρο.