Ετοιμοπαράδοτα Renault Captur και Arkana από τον Όμιλο Πηλακούτα

Ο Όμιλος Πηλακούτα διαθέτει στους εκθεσιακούς του χώρους ετοιμοπαράδοτα δύο καθόλα επιτυχημένα SUV μοντέλα στη γκάμα της Renault. Πρόκειται για τα Renault Captur και Renault Arkana. Μοντέλα που χαρακτηρίζονται κορυφαία σε επίπεδο εξοπλισμού, άνεση και ασφάλεια αφού και τα τρία έχουν κατακτήσει τα πέντε αστέρια από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας EuroNCAP. Πιο συγκεκριμένα το Renault Captur προσφέρεται με τους turbo κινητήρες 1.3 και 1.6 (Hybrid) λίτρων, επίσης με αυτόματο κιβώτιο. Αντίθετα το Coupe/SUV Renault Arkana προσφέρεται με τον Mild Hybrid κινητήρα 1.3 λίτρων και των Hybrid των 1.6 λίτρων και αυτόματο κιβώτιο. Μαζί και η εγγύηση επτά χρόνων που προσφέρει το εργοστάσιο.

Το Renault Captur είναι η αιχμή του δόρατος της Γαλλικής μάρκας κρατώντας τα σκήπτρα στην κατηγορία του. Ξεχωρίζει για τους μεγάλους εσωτερικούς του χώρους, το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας με υβριδικούς κινητήρες και φυσικά για την ασφάλεια πέντε αστέρων. Στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό για μια μικρή οικογένεια χωρίς να αυξάνει υπερβολικά τον προϋπολογισμό της.

Το Renault Arkana αποτελεί την πιο τολμηρή προσθήκη στη γκάμα της μάρκας. Ένα Coupe SUV με καινοτόμο σχεδιασμό, τεχνολογία αιχμής, υβριδικούς κινητήρες και υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Στοιχεία που αποτελούν τους πυλώνες της επιτυχίας για όλη τη γκάμα του εργοστασίου της Renault.

Όλη η γκάμα των μοντέλων της Renault βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.