Ειδική τιμή για τη Porsche Macan από την Α.Ι.Motokinisi

H εταιρεία Α.Ι.Motokinisi Ltd, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο, προσφέρει την ευκαιρία στον Κύπριο αγοραστή να αποκτήσει τη νέα γενιά της Macan σε ελκυστική τιμή. Πιο συγκεκριμένα, η δίλιτρη Macan προσφέρεται στην ειδική τιμή των 54900 ευρώ ενώ η έκδοση των τριών λίτρων στα 59900 ευρώ. Η αντιπροσωπεία κατάφερε να εξασφαλίσει τις πιο πάνω τιμές σε συνεργασία με το εργοστάσιο της Porsche στη Γερμανία και αφορούν περιορισμένο αριθμό μοντέλων

Η νέα γενιά της Porsche Macan αποτελεί το έκτο μοντέλο της γκάμας αλλά και το πρώτο Porsche στην κατηγορία των compact SUV. Πρόκειται για το πρώτο καθαρόαιμο sportscar στην κατηγορία των SUV που συνδυάζει επιδόσεις, εκτός δρόμου ικανότητες, ευελιξία και υψηλού επιπέδου τεχνολογία. Η έκδοση με το δίλιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 245 ίππων και 370 Nm ροπής προσφέρεται στην ειδική τιμή των 54900 ευρώ ενώ η έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης τριών λίτρων αποδίδει 354 ίππους και 480 Nm ροπής. Η τελευταία προσφέρεται στην τιμή των 59900 ευρώ.

Porsche Macan

Τα αυτοκίνητα της Porsche εισάγονται στην Κύπρο για περισσότερο από είκοσι πέντε χρόνια από την εταιρεία A.I.Motokinisi Ltd. Μέσα στα χρόνια αυτά η εταιρεία έχει καθιερωθεί σαν ένας από τους κορυφαίους αντιπροσώπους πολυτελών μαρκών στο χώρο του αυτοκινήτου. Τα αυτοκίνητα της Porsche στεγάζονται σε ένα χώρο 4.600 τετραγωνικών μέτρων στη Λευκωσία. Το Porsche Center Cyprus είναι κτισμένο σύμφωνα με το εταιρικό προφίλ αλλά και τις προδιαγραφές του γερμανικού εργοστασίου με μεγάλους χώρους υποδοχής, άρτια εξοπλισμένο συνεργείο, τμήμα ανταλλακτικών αλλά και ειδικό χώρο για τα διάφορα αξεσουάρ των αυτοκινήτων της γερμανικής φίρμας. Από το 2010, η εταιρεία Α.Ι.Motokinisi διαθέτει και εκθεσιακούς χώρους στη Λεμεσό.
Περισσότερες πληροφορίες από τους εκθεσιακούς χώρους της Porsche σε Λευκωσία και Λεμεσό.