Διάκριση αξιοπιστίας για την Dacia στη Μεγάλη Βρετανία

Η Dacia, που τα τελευταία 15 χρόνια ξεχωρίζει χάρη στην ιδεολογία της ως μια ορθολογιστική μάρκα μετακίνησης, κατάφερε να ανέβει στα ψηλότερα σκαλοπάτια στον τομέα της αξιοπιστίας. Αυτό έγινε στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά της Μεγάλης Βρετανίας όπου σύμφωνα με μια εκτεταμένη έρευνα του «What Car?» στην οποία έλαβαν μέρος περισσότερα από 16 χιλιάδες άτομα, ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Η Dacia πήρε τη δεύτερη θέση με λιγότερο από δύο ποσοστιαίες μονάδες από το νικητή. Μια θέση που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η πετυχημένη συνταγή της Dacia, να προσφέρει τα απαραίτητα στη καλύτερη τιμή, είναι πέρα για πέρα σωστή. Δηλαδή, δεν χρειάζεται αν ξοδέψετε πολλά χρήματα για να αποκτήσετε ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο!

Μια διάκριση που έρχεται να προστεθεί σε μια σε μια σειρά άλλων επιτυχιών για το εργοστάσιο όπως την πρώτη θέση στις Ευρωπαϊκές πωλήσεις τον μήνα Ιούλιο για το  Dacia Sandero. Παρά το ότι οι συνολικές εγγραφές στην Ευρώπη μειώθηκαν την περίοδο αυτή, το Dacia Sandero ανεβαίνει στην πρώτη θέση για πρώτη φορά από το λανσάρισμα του στην αγορά το 2008. Πρόκειται για ένα μοντέλο / σταθμός στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία αφού έχει την ικανότητα να προσφέρει όλα όσα εκείνα θέλει να έχει στη διάθεση του ο σύγχρονος αγοραστής με χαμηλή τιμή αγοράς.

Στα πιο πάνω σημειώνουμε και τα πολυάριθμα βραβεία που κερδίζουν τα αυτοκίνητα της Dacia όπως το «Car of theYear» και «City Car of the Year» για το Sandero από το γαλλικό περιοδικό αυτοκινήτων L’argus, το «Whatcar Car» ofthe Year στην Αγγλία, το βραβείο «Good Deal» στα Automobile Awards στη Γαλλία και το «Car of the Year» στη Ρουμανία.

 Ολόκληρη η γκάμα των αυτοκινήτων της Dacia βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.