Βλαδίμηρος Τζιωρτζής και ALCO Filters μαζί για τέταρτη χρονιά

Η αξιόπιστη και δυναμική εταιρεία ALCO Filters, ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή, τον ταλαντούχο Κύπριο πιλότο της ιταλικής Academy Motorsports που θα αγωνιστεί και το 2023 στο πρωτάθλημα Nascar Whelen Euro Series στην κατηγορία EuroNASCAR PRO, το οποίο είναι πιστοποιημένο από  την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA).Οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν για τον Τζιωρτζή στις αρχές Μαΐου, ενώ από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο θα λάβει μέρος σε δοκιμές εξέλιξης.  Έτσι, η ALCO Filters καθίσταται ο μακροβιότερος χορηγός του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, καθώς τον υποστηρίζει στην δύσκολη του αυτή προσπάθεια για τέταρτη χρονιά.

«Η ALCO Filters είναι πιστός υποστηρικτής των αγώνων ράλι αυτοκίνητου από τη δεκαετία του 1980. Υποστηρίζουμε τον Βλαδίμηρο από το ντεμπούτο του στο SMP F4 το 2016 και είμαστε περήφανοι για την πρόοδό του από τότε. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να τον υποστηρίξουμε για το 2023 και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Nascar Whelen Euro Series Pro. Bring it Home Vladimiros!» δήλωσε ο κ. Λοΐζος Λουκά, Εκτελεστικός Διευθυντής της ALCO Filters.

Βάσει της χορηγικής συνεργασίας, η ALCO Filters θα προβάλλεται στην Κύπρο και στο εξωτερικό μέσω του Chevrolet Camaro V8 που θα οδηγεί ο Βλαδίμηρος σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, το οποίο θα επισκεφθεί φέτος Ισπανία,Ηνωμένο Βασίλειο,Ιταλία,Τσεχία,Γερμανία και Βέλγιο. Επίσης το λογότυπό της θα βρίσκεται στο κράνος του ανερχόμενου οδηγού.

Πριν από μερικές ημέρες ο Κύπριος πιλότος βρέθηκε στα γραφεία της ALCO Filters, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη, λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για το 2023.«Η στήριξη της ALCO Filters είναι για μένα πολύ σημαντική, γιατί νιώθω ότι έχω δίπλα μου έναν αξιόπιστο και δυναμικό συνεργάτη» δηλώνει από τη πλευρά του ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής.

Ποια είναι η ALCO Filters

Η ALCO Filters δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης σε 70 χώρες.Πρόκειται για μια κυπριακή εταιρεία που παράγει 3.500 διαφορετικά φίλτρα αέρα, λαδιού, καυσίμου, καμπίνας καθώς και υδραυλικά φίλτρα, για αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεωργικά μηχανήματα και άλλες μηχανές εσωτερικής καύσης.