H Hyundai ανακοίνωσε τους οδηγούς για την πρεμιέρα του ERC

Οι Armindo Araújo και Carlos Vieira πρόκειται να διαγωνιστούν στον εναρκτήριο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA με Hyundai i20 R5 και την υποστήριξη του πορτογαλικού εισαγωγέα της μάρκας.

Η Hyundai Portugal υποστηρίζει τους Araújo και Vieira και στο εθνικό πρωτάθλημα της φετινής χρονιάς. Ο πρώτος αγώνας του φετινού ERC περιλαμβάνεται και στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα όπου οι δύο οδηγοί θα δώσουν κανονικά το παρών τους.

Ο Araújo και ο Vieira είναι τρομερά ταλέντα. Ο Araújo είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής  Production και τέσσερις φορές νικητής Πορτογαλικού πρωταθλήματος, ενώ ο Vieira είναι ο περσινός πρωταθλητής.

Έχοντας κερδίσει στην τελευταία του εμφάνισή στις Αζόρες το 2006, ο Araújo χαίρεται πολύ που έχει την υποστήριξη της Hyundai Portugal στην επιστροφή του στον ανταγωνισμό και έχει πολλά κίνητρα για να οδηγήσει το Hyundai i20 R5. «Δημιουργήσαμε ένα φιλόδοξο “Project” και θα εργαστούμε για τη νίκη», είπε ο Araújo.

O Vieira, ο οποίος κατέκτησε την ένατη θέση στις Αζόρες την περσινή χρονιά, δήλωσε: «Είναι τεράστια υπερηφάνεια για μένα να εκπροσωπώ τη Hyundai και είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν, δηλαδή να μπορώ να συμμετάσχω σε ένα “Project” που υποστηρίζεται από μια τέτοια ομάδα Έχω πολλά κίνητρα και γνωρίζω την ευθύνη που έχω αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Hyundai στο CPR».

Ο αγώνας Azores Airlines Rallye θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου.