ERC Barum Rally-Πρώτο σκέλος: Στην κόψη του ξυραφιού

Στην όριο οδηγούν οι Kopecky και Lukyanuk στον αγώνα της Τσεχίας θέλοντας και οι δυο για τους δικούς τους λόγους να πάρουν τη νίκη. Ο Kopecky θέλοντας να διατηρήσει την παράδοση που τον θέλει να κερδίζει στην πατρίδα του ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα κερδίζοντας ειδικές, όμως ο Lukyanuk κατάφερνε συνεχώς να είναι σε επαφή με τον πρωτοπόρο ασκώντας του συνεχώς πίεση. Το τέλος του σκέλους τους βρίσκει με διαφορά μόλις 0.5 δέκατα του δευτερόλεπτου και η τελευταία μέρα αναμένετε να είναι συναρπαστική.

αδ (5)

Η αποχώρηση του Kajetanowicz μετά από μηχανικό πρόβλημα στην απλή διαδρομή μεταξύ των ειδικών τέσσερα και πέντε αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση τίτλος. Βλέποντας αυτή την απρόσμενη εξέλιξη ο Lukyanuk πιέζει σαν τρελός για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, είναι όπως πάντα στην κόψη του ξυραφιού και είναι ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.

αδ (1)

Αθόρυβα πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση ο Brian Bouffier και μέχρι στιγμής δεν έδειξε ικανός να μπορεί να απειλήσει τους δυο πρώτους. Βρίσκετε ένα λεπτό πίσω ακολουθούμενος από τους Tomas Kostka και Jaromir Tarabus που είναι στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Juniors ο Chris Ingram είναι αυτός που έχει άνετο προβάδισμα μπροστά από τους Lukasz Pieniazek και Jacob Madsen.

Ο αγώνας ολοκληρώνετε ην Κυριακή με έξι ειδικές διαδρομές μήκους 102 αγωνιστικών χιλιομέτρων.