ERC Barum Czech Rally Zlin – Kopecky νικητής Griebel πρωταθλητής Junior U28

02 KOPECKY Jan (CZE) DRESLER Pavel (CZE) Skoda Fabia R5 Action during the 2017 European Rally Championship ERC Barum rally, from August 25 to 27, at Zlin, Czech Republic - Photo Jorge Cunha / DPPI

Ο Jan Kopecky κέρδισε το αγώνα στην πατρίδα του, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι ERC, το Barum Czech Rally Zlin, καθώς ο Marian Griebel πανηγύριζε την κατάκτηση του πρωταθλήματος U28.

Ο Alexey Lukyanuk τερμάτισε στην δεύτερη θέση με τον Roman Kresta να ανεβαίνει στο τελευταίο σκαλοπάτι του βάθρου, αφού κατάφερε να επιβληθεί του Tomas Kostka στην τελευταία ειδική διαδρομή της μέρας μετά από ένα συναρπαστικό τριήμερο αγώνα στις απαιτητικές Τσέχικες ειδικές διαδρομές με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 30 βαθμούς.

Ο Griebel τερμάτισε στην τέταρτη θέση γενικής, ένα αποτέλεσμα το οποίο σημαίνει ότι παίρνει το πρωτάθλημα στην κατηγορία του και το βραβείο που είναι να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο WRC σε ένα Ευρωπαϊκό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος την επόμενη χρονιά.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, μετά την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων θα έχουμε πιο αναλυτική ενημέρωση για τον αγώνα.