Catie Munnings: Ευχαριστίες στους σπόνσορες για τη συμμετοχή στο Barum Czech Rally Zlin

Η Catie Munnings εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσους βοήθησαν ώστε να είναι πιθανή η συμμετοχή της στο Barum Czech Rally Zlin, αυτή την εβδομάδα.

Η 19χρονη φοβόταν ότι δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην αφετηρία μετά το μεγάλο ατύχημα που είχε στο Rally Rzeszow στην Πολωνία νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Χάρη στην μεγάλη υποστήριξη που έλαβε τις τελευταίες εβδομάδες, έγινε πιθανή η συμπερίληψη της στην εκκίνηση του αγώνα στην Τσεχία. Η Munnings διαγωνίζεται για το πρωτάθλημα Junior ERC U27 αλλά και το ERC Ladies.

“Είμαι τόσο τυχερή που έχω τέτοια φανταστική υποστήριξη και που οδηγώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, την Sainterloc Racing,” είπε η Munnings. “Είμαι συγκλονισμένη από το πόσο σκληρά εργάστηκαν όλοι για να τα έχουν όλα έτοιμα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν έφυγα από την Πολωνία πριν από δύο εβδομάδες είχα παραιτηθεί και ήμουν σίγουρη ότι θα έχανα το Barum Rally. Αλλά είναι τρομερό το πώς έγιναν όλα, υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που οφείλω να ευχαριστήσω για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν. Κάποιος μου είχε πει κάποτε ότι και να συμβεί να μην σταματώ να πιστεύω και αυτό σίγουρα δούλεψε αυτή την εβδομάδα.”

Η Munnings πέρασε το πρώτο μέρος αυτής της εβδομάδας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ERC Junior Experience και την δεύτερα έκανε κάποια δοκιμαστικά.

“Το αυτοκίνητο έχει πολύ καλή αίσθηση” είπε η Munnings, πρεσβευτής της ομάδας Peugeot UK. “Πρέπει να τερματίσουμε εδώ, αλλά πάντα είναι ένας δύσκολος αγώνας, έτσι για μένα είναι μια λεπτή γραμμή.”