Bentley Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner : Μια Bentley εμπνευσμένο από υπερπολυτελή γιοτ

Η ανοικτή Continental GT αποκτά τη Galene Edition. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν όμως το τμήμα Mulliner, που ανήκει στην Bentley, συνεργάζεται με την εταιρεία Princess Yachts για τη δημιουργία της Galene Edition, τότε τα πράγματα αλλάζουν! Με λίγα λόγια η νέα Bentley Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner έχει ως πηγή έμπνευσης τα υπερπολυτελή γιοτ.

Συνδυάζοντας το διάφανο με το καθαρό, η Galene Edition by Mulliner ξεχωρίζει με τα λαμπερά χρώματά της. ο βασικό χρώμα Glacier White συνδυάζεται πολύ αρμονικά με το διακριτικό Sequin Blue που είναι τοποθετημένο χαμηλότερα, μία λεπτομέρεια που υπογραμμίζει την κομψότητα της συγκεκριμένης έκδοσης. Μία σκούρα μπλε οροφή και οι αστραφτερές Propeller ζάντες 21 ιντσών συμπληρώνουν το στίγμα της Galene Edition.

Το εσωτερικό της Continental GT Convertible Galene Edition αποδίδει φόρο τιμής στην κλασική ναυσιπλοΐα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα χειροποίητα υλικά. Οι δερμάτινες επενδύσεις Linen και Portland των καθισμάτων διακοσμούνται από τις χειροποίητες ραφές Camel, ενώ τα εσωτερικά πάνελ στις πόρτες είναι στις αποχρώσεις Linen, Portland και Brunel. Το εξωτερικό χρώμα Glacier White βρίσκει απήχηση και στο εσωτερικό, όπως στο ντουλαπάκι και στο ταμπλό. Παράλληλα η Mulliner δημιούργησε ένα νέο υλικό φινιρίσματος για το μοντέλο. Πρόκειται για το Pinstripe Walnut το οποίο προσδίδει ένα πιο αυθεντικό και φυσικό φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα και στο ντουλαπάκι. Η Galene Edition θα παραχθεί σε μόλις 30 «αντίτυπα» για όλο τον κόσμο.

Κινητήρια δύναμη είναι ο αναβαθμισμένος V8 4.0 κινητήρας που με διπλή υπερτροφοδότηση αποδίδει 507 PS και 660 Nm, ενώ η υπέρ-ποιοτική αναδιπλούμενη οροφή των τεσσάρων επενδύσεων διασφαλίζει ανεπηρέαστο το περιβάλλον για τους επιβάτες όπως και στις κουπέ Continental GT.