3ος αγώνας Trial Time 4×4 Πρωταθλήματος J. KALIVITIS 4X4 2017: Preview

Την Κυριακή 8/10/2017, διεξάγετε στην περιοχή Αρμυρός Ποταμός στη Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στο Τσέρι ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος J. KALIVITIS 4X4. Για ακόμα μια φορά ο σχεδιασμός της διαδρομής αναμένετε να προσφέρει πλούσιο θέαμα λόγο της μορφολογίας του εδάφους, όπου σε αυτή περιλαμβάνονται κλειστές και ανοικτές στροφές, καθώς επίσης και τεχνητό πέρασμα από νερόλακκο το οποίο πάντα δίνει ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα.

Αγωνιστικά, οι δυο διαφορετικοί νικητές στους δυο αγώνες που διοργανώθηκαν φέτος προϊδεάζουν για ένα αγώνα με αμφίρροπο αποτέλεσμα, χωρίς προγνωστικά. Οι Αδάμος Δημητρίου και Κυριάκος Ιωαννίδης είναι οι οδηγοί που μοιράζονται τις δυο νίκες μέχρι στιγμής, με τον Νικόλα Ευσταθίου να έχει τερματισμούς και στους δυο αγώνες στη δεύτερη θέση. Στον τρίτο φετινό αγώνα οι συμμετοχές είναι 12 και όλοι οι οδηγοί αναμένετε για ακόμα μια φορά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προσπάθεια που θα κάνουν για διάκριση.

Η προγραμματισμένη έναρξη είναι στις 10 το πρωί με την αναγνωριστική διαδρομή και ακολουθούν οι δυο χρονομετρημένες διαδρομές όπου με το πέρας αυτών θα αναδειχθεί και ο νικητής. Ο αγώνας αναμένετε να ολοκληρωθεί γύρω στις 14:00 με την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων και την απονομή των επάθλων.

ENTRI-LIST-TELIKO

Χάρτης πρόσβασης

Χάρτης διαδρομής