3ος αγώνας Trial 4×4 By J. Kalivitis: Σειρά του Δρουσιώτη να κερδίσει

Με την παρουσία 11 συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας της χρονιάς για το πρωτάθλημα Trial 4χ4 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην περιοχή Αρμυρός Ποταμός στην περιοχή Τσερίου.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΚΟΦΑ (Κυπριακός Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου) και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει πολλούς θεατές οι οποίοι αποζημιώθηκαν στο έπακρο με το πλούσιο θέμα που απόλαυσαν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η μορφολογία της πίστας δεν προσφερόταν για ένα καλύτερο χρονομετρημένο πέρασμα αφού στην πλειοψηφία τους τα πληρώματα έγραψαν τον ταχύτερο τους χρόνο στην πρώτη χρονομετρημένη προσπάθεια. Νικητές του αγώνα ήταν οι Σπύρος Δρουσιώτης και Αντώνης Μαρασινός με ένα Jeep Cherocke, στην δεύτερη θέση βρίσκουμε τους Νικόλα Ευσταθίου και Κώστα Χαραλάμπους με ένα Nissan Patrol και το πόντιουμ συμπλήρωσαν οι Λάμπρος Ιωαννίδης και Νίκος Ρέππας με ένα Jeep Cherocke.

Στην τέταρτη θέση οι Αδάμος Δημητρίου και Αντώνη Αντωνίου με ένα Jeep Cherocke και στην επόμενη θέση βρίσκουμε τον Κυριάκο Ιωαννίδη (Pepsi) με ένα Jeep Wrangler. Την εξάδα συμπλήρωσαν το πλήρωμα Σπύρος Σπύρου και Φίλιππος Φιλίππου.

Προχωρώντας στην επόμενη θέση γενικής βρίσκουμε τον πρώτο στην κατηγορία S2 Κύπρο Αραούζο, στην δεύτερη θέση βρίσκουμε τον Κυριάκο Μιχαήλ στην τρίτη θέση ο Σωτήρης Μυλόρδος και στην τέταρτη ο Στέλιος Ζαχαρίου. Στην κατηγορία S2 όλοι οι διαγωνιζόμενοι έτρεχαν με Suzuki Vitara.

Μεγάλοι άτυχοι του αγώνα ήταν οι Σπύρος Σπύρου/Φίλιππος Φιλίππου, καθως το αγωνιστηκό τους αντράπηκε στη δεύτερη χρονομετρημένη προσπάθεια χωρίς οι ίδιοι να πάθουν το παραμικρό, με αποτέλεσμα όμως η προσπάθεια του να μείνει ημιτελής.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, στην γενική κατάταξη με τρείς συνεχόμενους τερματισμούς στη δεύτερη θέση προηγείται ο Νικόλας Ευσταθίου με 54 βαθμούς, στην δεύτερη θέση είναι ο Σπύρος Δρουσιώτης με 52, στην τρίτη ο Αδάμος Δημητρίου και στην τέταρτη ο Κυριάκος Ιωαννίδης (Pepsi). Με τα δεδομένα όπως έχουν και με μόλις ένα αγώνα να απομένει τα πάντα είναι ανοικτά για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής για το 2017.