1ος αγώνας Motocross Λίμνης: Preview

Η μεγάλη ώρα για την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το παγκύπριο πρωτάθλημα motocross πλησιάζει. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην καινούργια πίστα της Λίμνης στο Παραλίμνι και αναμένετε να προσελκύσει αρκετές συμμετοχές και κόσμο.

Οι ιθύνοντες δεν έμειναν στα λόγια καθώς στην πίστα τοποθετήθηκαν κερκίδες οι οποίες επιτρέπουν στο θεατή να βλέπει τις μάχες σε όλη την έκταση αυτής. Επίσης προέβησαν και σε βελτιώσεις στον αγωνιστικό χώρο ούτως ώστε το θέαμα να είναι περισσότερο.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εννέα αγώνες για το παγκύπριο πρωτάθλημα motocross, με την πίστα της Ποταμιάς να διοργανώνει τον δεύτερο αγώνα και τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αμμοχώστου να διοργανώνει τον τρίτο.

Αγωνιστικά, ο περσινός πρωταθλητής στην ΜΧ1 Γιώργος Παπαλοΐζου θα ξεκινήσει την προάσπιση του τίτλου αναβαθμισμένος, καθώς μετά από δυο χρόνια επιστρέφει και πάλι στη σέλα της Kawasaki KX450. Εκ των πρωταγωνιστών της περσινής χρονιάς και όχι μόνο, ο πολύπειρος Σάββας Σάββα φέτος θα φορέσει τα μπλε, οδηγώντας την καινούργια ΤΜ 450 στην προσπάθεια που θα κάνει για διάκριση. Οι αδερφοί Χρίστος και Λάμπρος Τσαγγαράς ήταν επίσης εκ των πρωταγωνιστών την περσινή χρονιά, με τον τελευταίο από την πρώτη θέση που ήταν στη βαθμολογία να μένει εκτός διεκδίκησης δυο αγώνες πριν το τέλος, καθώς είχε τραυματισμό στον έκτο αγώνα στην Ποταμιά. Με αυτά τα δεδομένα ο αγώνας αποκτά μεγάλο ενδιαφέρων καθώς όλοι έχουν τις δυνατότητες για να κερδίσουν τον αγώνα.

Χωρίς πολλές αλλαγές είναι και οι υπόλοιπες κατηγορίες οι οποίες μαζί με τις προαναφερθείσες υπόσχονται πλούσιο θέαμα, μάχες και έντονες συγκινήσεις.

Ο αγώνας αναμένετε να ξεκινήσει στις 10 το πρωί με τις μικρές κατηγορίες και ακολούθως με τις υπόλοιπες.

Δείτε στο συνημμένο όλο το πρόγραμμα της αγωνιστικής χρονιάς, όπου σε αυτό εκτός από τους αγώνες motocross συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες Timecross και Scramble.